Savez mladih Šapca: Na mitingu bila 7.501 osoba (FOTO) 1Foto: Savez mladih Šapca

Savez  mladih  Šabac,  organizator  protesta  #1od5miliona  u  Šapcu,  je  i  ove  nedelje izašao u susret vladajućoj  partiji,  i  pomogao im da prebroje svoje pristalice na mitingu  podrške koji je sam sebi organizovao predsednik svih građana (osim onih koji mu se ne sviđaju), rečeno je u saopštenju Saveza mladih.

Kako navode, koristeći uporednu  metodu, u  odnosu na prethodnu  nedelju, kada je organizovan veliki  protest #1od5miliona u  Beogradu i kada je bilo oko  7.500 ljudi,  prema proceni ministra  dr  Stefanovića, na današnjem protestu je bilo oko 7.501 osoba, prema istoj proceni.

Savez mladih Šapca: Na mitingu bila 7.501 osoba (FOTO) 2
Foto: Savez mladih Šapca

– Jednostavnim poređenjem slika i snimaka sa dva protesta, očigledno je da je vlast uspela da dovede više ljudi. Ipak, uzimajući u obzir da smo pričali sa najmanje dve osobe, zaposlene u pošti, kojima je bilo naređeno, pod pretnjom otkaza, da prisustvuju današnjem autobuskom skupu, pa je tako broj ljudi koji su slobodnom voljom došli bilo više  prethodne nedelje nego danas, želimo da poručimo, rečnikom Marka Đurića – narod protiv vlasti vodi 1:0, rekli su iz Saveza mladih Šapca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari