SDS: Tadić nije pregovarao o izručenju Ganića 1Foto: Fonet/ Zoran Mrđa

 Socijaldemokratska stranka (SDS) u saopštenju odbacuje kao neistine medijske napise da je Tadić pregovarao da se odustane od izručenja Ganića

Rukovodstvo SDS najavljuje da će tužiti sve medije koji su objavili „ovu očiglednu laž, kojom režimski mediji pokušavaju da skrenu pažnju sa stvarnih i aktuelnih afera vlasti“.

-Još jednom, Boris Tadić nikada nije vodio takve pregovore i zahtev za izručenjem Ejupa Ganića poslat je na vreme i u skladu sa svim procedurama, navodi se u saopštenju SDS.
 
Prema stavz SDS, „objavljivanje ovakve neistine očigledno ima za cilj skretanje teme sa činjenice da postoji sumnja da Haradinaj nije izručen zbog proceduralnih propusta koje je naša vlada napravila u predaji dokumentacije francuskim institucijama“.
 
– Mediji, umesto da se bave istraživanjem aktuelnih tema, prepisuju odavno demantovane priče iz vremena bivše vlasti, ukazuje SDS.
 
– To najbolje oslikava i stanje u medijima danas, kao i naćin na koji Srbijom upravlja ova neodgovorna vlast, koja konstantno za sve optužuje bivšu vlast, bez ikakve odgovornosti ili osvrta na sopstvene greške, zaključuje SDS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari