Skup SSP-a sutra u Kombank dvorani 1Foto: Beta/ Branislav Božić

Stranka slobode i pravde održaće sutra (subota) u Kombank dvorani skupštinu pod sloganom „Imamo plan“, na kojoj će prema najavama biti predstavljena „strategija za promenu režima“.

Zamenik predsednika SSP Borko Stefanović kaže za Danas da će na skupštini biti promena statuta i da će neki ljudi biti izabrani na neke pozicije. U najavi objavljenoj na sajtu SSP-a piše da će na skupštini biti definisana jasna i odlučna socijaldemokratska, proevropska politika zasnovana na demokratiji, poštovanju ljudskih prava, regionalnoj saradnji i obrazovanju, kao temelju razvoja društva.

– Na Skupštini će biti zaokružen proces konstituisanja stranačkih organa, predstavljen tim za Beograd, a delegati iz cele Srbije predstaviće planove za dobar život u svojim gradovima nakon smene Vučićevog režima – piše u najavi.

Potpredsednik SSP-a Dejan Bulatović kaže da će na sutrašnjoj skupštini ta stranka predstaviti „plan za spas Srbije“. On dodaje da se opoziciji zamera da nema plan i da zbog toga oni žele da pokažu da plan imaju. Podsetimo, Stranka slobode i pravde formirana je aprila 2019.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari