SNP "Naši": Vučiću treba legitimitet kako bi izdao Kosovo, pomažu mu lažne patriote 1Foto: SNP Naši

Srpski narodni pokret „Naši“ pozvao je na bojkot predstojećih parlamentarnih izbora u Srbiji, jer, kako je navedeno u saopštenju Pokreta, Aleksandru Vučiću je preko potrebno da što više građana izađe na izbore da bi dobio legitimitet i kako bi, kao pobednik na izborima, mogao da nastavi sa izdajom Кosova.

Pokret „Naši“ tvrdi da će se Vučić u javnosti pozivati na svoju „pobedu“, odnosno kradju koju će u javnosti predstavljati kao podršku naroda koji mu je dao legitimitet da nastavi sa svojom politikom po pitanju Кosova, a rešavanje tog pitanja za Aleksandra Vučića je potpisivanje priznanja da je Кosovo nezavisno“.

Ovaj desničarski pokret u saopštenju je opomenuo javnost da „Vučić sprema veliki broj lažnih patriotskih i nacionalističkih organizacija da izađu na izbore, a da se sve te organizacije kriju iza nacionalističke retorike, dok u realnosti pomažu Vučiću da dobije legitimitet da izda Кosovo“.

SNP „Naši“ neće učestvovati u davanju podrške Aleksandru Vučiću niti će mu biti dimna zavesa u pokušaju najveće izdaje u istoriji srpskog naroda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari