SNS: Jovanović je priveden jer se nije odazivao na poziv za saslušanje 1Foto: Logo

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da je potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović priveden jer se u više navrata nije odazivao na poziv za saslušanje i optužio ga da pokušava da pričama o zastrašivanju prikupi političke poene.

„Istine radi, protiv Jovanovića je podneta krivična prijava te je više puta pozivan na saslušanje, ali se on nije odazivao. Verovatno verujući da je iznad zakona, Jovanović je ignorisao pozive za saslušanje i time kršio zakon, a sada pokušava da prikupi političke poene i govori o zastrašivanju“, navela je ta stranka.

Gradski odbor SNS je naveo da je Narodna stranka vrlo svesno izbegla da navede tu činjenicu i da je tako pokušala da izvrši pritisak na nezavisne državne organe.

„Niko nije iznad zakona i nikoga partijska knjižica bilo koje stranke neće abolirati ukoliko se ogrešio o zakon, pa makar to bili Đilas, Jeremić, Obradović ili sam Jovanović. Pred zakonima Republike Srbije svi su jednaki i zaštićenih nema“, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari