SSP: I opozicija glasala za kandidata SNS za predsednika opštine Grocka 1Foto: Logo

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je za kandidata Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika opštine Grocka Dragana Pantelića glasalo svih 35 odbornika, među kojima su i „podobni opozicionari“, odbornici Metle, Zavetnika i Naš čovek – Blaža Stojanović.

„Iako se predstavlja kao nestranački kandidat činjenica je da je bio član više stranaka i to isključivo onih koje su na vlasti“, navela je SSP, povodom jučerašnje sednice na kojoj se glasalo za predsednika opštine Grocka.

U saopštenju je navedeno da je „kuriozitet sednice izbor košarkaša Ivana Paunića za zamenika predsednika opštine i to samo dve nedelje nakon što je odbio mesto predsednika Skupštine opštine Grocka, uz obrazloženje da očekuje inostrani angažman“.

Takođe je navedeno da je Pantelić „u lokalnoj javnosti poznat kao Panta, ostao upamćen“ po izjavi tokom kampanje i u jeku pandemije da je dobro što se ne nose maske, jer je „Aleksandar Vučić pobedio koronu“.

Da li su građani Grocke dužni da plaćaju 200.000 dinara mesečno čoveku koji je u svojoj karijeri zaradio više od milion evra i kome je Grocka samo usputna stanica između dva angažmana samo zato što je „poznato ime“ bilo na listi SNS-a, dodao je SSP.

„Odgovorna vlast bi na jučerašnjoj sednici donela odluku o nabavci maski i sredstava za dezinfekciju za sve škole, ali je očigledno da je ovo rukovodstvo prethodna skoro tri meseca razmišljalo samo ko će i koliko da se namiri iz opštinskog budžeta od skoro milijardu dinara“, navela je SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari