SSP: Miša Vacić sve radi po nalogu Aleksandra Vučića 1Miša Vacić Foto: Medija centar

Sve što radi Miša Vacić radi po nalogu Aleksandra Vučića, uz podršku policije i organizovanih kriminalnih grupa koje su pod kontrolom režima, ocenila je danas Stranka slobode i pravde.

Ta stranka je reagovala na sinoćni upad Miše Vacića na izložbu u Centaru za kulturnu dekontaminaciju.

„Kao što su nekada Šešelj i Vučić služili Miloševiću kao strašila za pristojan svet i međunarodnu zajednicu, danas takvu ulogu za Vučićeve potrebe ima Miša Vacić. Njemu je od režima dodeljen zadatak da glumi nekadašnje radikale, da bi se lažno predstavilo da ne postoje pravi radikali iz Srpske napredne stranke, koji svakodnevno stvaraju opasnu atmosferu straha, linča i progona svih koji drugačije misle“, navela je Stranka slobode i pravde u saopštenju.

Vacićev sinoćni upad u Centar za kulturnu dekontaminaciju, kako kažu, samo je jedna u nizu akcija režima koje izazivaju uznemirenje javnosti i pristojnih građana koji su navikli na miran život u kome se ljudi međusobno uvažavaju.

„Beograd je uvek bio i ponovo će biti kosmopolitski, evropski grad u kome mora biti mesta za sve ljude koji imaju različita mišljenja, u kome mora biti prostora za najrazličitije kulturne događaje koje ne sme sprečavati i ugrožavati niko, pa ni Vučić i njegovi najamnici“, navodi SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari