Stefanović: Biće bolje kad se promeni kompletni sistem (VIDEO) 1Foto: Milica Stanojević

Predstavnici Saveza za Srbiju (SZS) su na tribini u Rakovici, povodom osnivanja SZS – Rakovica, ocenili da na političkoj sceni u zemlji „postoje dva saveza – jedan koji, pod palicom Srpske napredne stranke devastira Srbiju i drugi, jedina alternativa tome – SZS.

Lider Levice Srbije Borko Stefanović istakao je da će se život građana promeniti na bolje kada dođe do menjanja kompletnog sistema, koji je trenutno „nakaradan, pljačkaški i jednoumni“ što je neprihvatljivo.

Stefanović se osvrnuo na fizički napad koji se dogodio nedavno u Kruševcu, ali ovog puta sa vedrije strane.

– Optuženi za moj napad su izjavili da su se članovi SZS sami među sobom tukli, a da su oni (naslinici) prišli da nas razdvoje – rekao je on kroz smeh.

Predsednik Udruženih sindikata Sloga Srbije Željko Veselinović podsetio je na to da su fabrike u Rakovici i dalje prazne, iako je sadašnja vlast obećala da će te iste fabrike pokrenuti proizvodnju.

Na skupu su govorili i predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, potpredsednik narodne stranke Nikola Jovanović, i Viši savetnik poslaničke grupe Dveri u Narodnoj skupštini, i član Predsedništva Dveri Jugoslav Kripijanović.

Učesnici ovog skupa su pozvali sve slobodne građane na protestnu šetnju „Hajde da se prebrojimo“, koja će biti održana u subotu, u 18h.

Izjava Borka Stefanovića VIDEO

Izjava Borka Stefanovića VIDEO2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari