Stefanović: Biće bolje kad se promeni kompletni sistem (VIDEO)

Beograd - Sklopljen Savez sa Srbiju u opštini Rakovica

Ostavite komentar


  1. Ne zivim u Srbiji ali pomno pratim sve sta se desava u Srbiji, i ubedjen sam da Savez Za Srbiju, mora da predvodi NEBOJISA ZELENOVIC . Njega niko ne moze da etiketira ni zutom nalepnicom ni da je muljao u proslim vladam… upsesan i posten, on je novo lice koje Srbija ceka. Nadam se da ce ovo neko iz SZS da procita.

  2. Po ovom sistemu diskriminisanja zapostavljanja gradjana Srbije radile su sve partije pocev od 1990 godine do danas. Kradja Srbije ekonomije privrede poljoprivrede unistenje socijalne zastite korupcije sudstva zapostavljanja dece, zdravstva i svega ostalog posebno kulture i prirode koju su unistili i zapostavili svi cinioci politickih cinilaca od najmanjih do najvecih pojedinaca i grupa politickih frakcija. I Borko Stefanovic i Bosko Obradovic nece menjati kurs tog naviknutog sistema Komunizma u kojem se veoma dobro snalaze uzivaju i trose gradjanski novac ne mareci za sirotinju i realne dnevne potrebe. Za njih vreme koje tece ne predstavlja brigu za spas mnogih porodica kome zavisi svaki sat i minut tokom dana gde se bore da prezive. Oni trose gradjansko vreme svadjajuci se po skupstini po medijima i tako prolaze godine i godine. Zakoni nikakvi, sudstvo koruptivno policija se bakce oko naplacivanja saobracajnih kazni i tako pljackaju gradjane a zivot prolazi u bedi i siromastvu vecine gradjana Srbije. Cenzuru medija i moci drzali su i DS a i sada Bosko Obradovic. Recimo na facebooku gde sam kritikovao Dveri za losu strategiju da nisu trebali slepati koaliciju taj nakazni savez sa DS oni su me iskljucili sa komentara i zabranili moje sugestije To samo govori da se svest politicara ma ko to bio nikada nece promeniti bar dugo dugo u Srbiji jel je Komunizam po kome se upravljaju opasno opasno ranio mozgove tih ljudi

  3. O kakvoj promeni sistema oni pričaju neznam kako ih nije sramota, pa treba vratiti film unazada pa videti šta je bio njihov sistem pun malverzacija i lopovluka.

  4. samo hrabro, što više vođa peni, i što više vidimo botove u komentarima to znači da ste na pravom putu.

  5. Treba podrzati SZS ali ne kao jedinu alternativu. Jer uvek kad smo imali samo jednu alternativu, debelo smo nagrabusili. Nekako se uvek ta jedina alternativa uplete na kraju sa nealternativom i ajmo ponovo u krug.

  6. A ko onomad bese dao milion dolara za ubicu da pobegne iz Amerike? Moja baba mozda?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.