Stefanović: Ne želim da odgovaram na ista pitanja o navodnoj povezanosti mog oca i GIM-a 1Nebojša Stefanović Foto: N1/Screenshot (Arhiva)

 Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da ne želi da odgovara na „ista“ pitanja o navodnoj povezanosti njegovog oca Branka sa firmom GIM samo da bi to, kako je kazao, bila tema tog dana.

Na pitanje novinara da li je obmanuo predsednika Srbije Aleksandra Vučića kada je kazao da njegov otac nije zaposlen u firmi GIM, rekao je da je o tome više puta o tome govorio i da nikada nikoga nije obanuo i slagao.

Stefanović je novinaru koji je postavio to pitanje kazao da kao odgovor može da uzme njegove odgovore na tu temu sa prethodnih konferencija.

Dodao je da će ostaviti nadležnim institucijama da rade svoj posao, a da o njegovom radu mogu da govore predsednik, Vlada Srbije i Skupština Srbije.

Branko Stefanović pozvezuje se sa privatnom firmom GIM, koja se, izmedju ostalog, bavi preprodajom naoružanja iz valjevske fabrike „Krušik“, a koje je, prema tvrdnjama uzbunjivača iz tog preduzeća Aleksandra Obradovića, dobijala po višestruko nižim cenama.

Prema dokumentima koja su objavili novinari, ministrov otac je predstavnik te privante firme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari