Stefanović: Vučić najbolji za predsednika SNS-a 1Foto: Beta/MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da ne vidi boljeg predsednika stranke od Aleksandra Vučića, kao i da nije, niti će biti kandadidat za mesto predsednika SNS.

„Do decembra ćemo videti šta će biti, ali verujem da ne postoji bolji za to mesto od Aleksandra Vučića. To nije dobro samo za SNS, već i za Srbiju“, rekao je Stefanović za televiziju Prva upitan o najavi da će se Vučić povući sa mesta predsednika SNS.

Na pitanje da li je spreman da preuzme funkciju predsednika SNS ako se to od njega traži, Stefanović je kazao: „Ništa ne može da se traži od mene“.

Upitan o navodima da ni njegova diploma osnovnih studija nije validna, Stefanović je rekao da će predsednici Stranke slobode i pravde i pokreta Dveri, Dragan Đilas i Boško Obradović osporiti i to da je završio osnovnu školu.

Stefanović je govorio i o nabavci helikoptera za MUP i rekao da su četiri Erbasove letelice H145M plaćene, da imaju radare i da je to poslednja reč tehnike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari