Stevanović na listi "Svi na ovu stranu" 1Foto: BETAPHOTO/ MILAN OBRADOVIC

„Svi na ovu stranu“ naziv je liste koju će bivši gradonačelnik Kragujevca lider Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović predvoditi na narednim lokalnim izborima.

Osim Zajedno za Šumadiju, koja je nedavno kolektivno pristupila stranci Zdrava Srbija, na listi će se naći kragujevački ogranak Srpskog pokreta obnove i Bolja Srbija, čiji je lider predsednik Skupštine opštine Topola Dragana Jovanovića.

U ovoj koaliciji tvrde, prenose lokalni portal, da će među odborničkim kandidatima biti i „brojni istaknuti pojedinci iz različitih oblasti društvenog života koji javno podržavaju povratak Veroljuba Stevanovića na čelo Kragujevca“.

– Cilj ove liste je pobeda na lokalnim izborima, i bićemo zadovoljni samo ako nam rezultat bude dozvolio da samostalno formiramo vlast i na taj način sprečimo mogućnost manjih stranaka da ucenjuju i time usporavaju razvoj i napredak grada, navode u izbornom štabu „Svi na ovu stranu“. Ističu da će u kampanji predstaviti sto projekata, kao i da ce slogan liste biti „Učinimo Kragujevac prestonicom razvoja“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari