Svako od plate daje pet odsto za SNS 1Foto: TV Šabac

U emisiji „Podrinske specijal“, koju uređuje i vodi Hanibal Kovač na TV Šapcu, šira javnost mogla je da se uveri u zakulisne radnje i način na koji deluje SNS.

Nakon pet godina predanog rada na organizacionim i sekretarskim poslovima u SNS u Vladimircima Aleksandra Krstić posvedočila je o „ekipama na terenu“, podmetanjima, botovanju…

Osnovni razlog za ovu ispovest bilo je nezadovoljstvo što je na čelo SNS u Vladimircima došao Goran Zorić, kako kaže prebeg iz DS, ali ona ostaje i dalje član SNS i poštuje Aleksandra Vučića.

Ona je ukazala da je za tih pet godina dala sve od sebe za stranku, da je obavljala dužnost sekretarke, bavila se pravnim i finansijskim poslovima u stranci, da je bila PR opštine Vladimirci, i da je radila i u Turističkoj organizaciji. Posle svega, sa dvoje dece kao samohrana majka, otišla je iz Vladimiraca u Šabac.

Aleksandra Krstić dospela je u javnost prilikom prvog sastanka Saveza za Srbiju, u avgustu 2018. godine, kada je nakon jednog incidenta upućena u Hitnu pomoć, gde je preko reda pregledana, sve u režiji SNS, a fotografije su širene preko SNS kanala i tabloida. Posle toga opet u žižu javnosti dolazi zbog krađe telefona predsednika opštine Vladimirci.

Da li biste podržali ukidanje komentara na sajtu Danasa?

Loading ... Loading ...

Ovoga puta pred kamerama iznela je kako je to sve zaista bilo.

„Sve naredbe stizale su iz Beograda, jer su to tako prezentovali čelnici SNS U Vladimircima. Ja nijedan papir tih naredbi nisam videla, ali za taj skup u Šapcu bilo je naređenje da skupim devet aktivista i da sa njima idem pred Šabačko pozorište, da vičemo: „Lopovi!, Lopovi!“ i da zviždimo. Cilj je bio da prekinemo sklapanje Saveza za Srbiju. Kad je stigao Boško Obradović, došlo je do koškanja, između obezbeđenja i naših ljudi, i tom prilikom sam zadobila udarac u predelu malog mozga. Tu je bio neki mlađi aktivista, verovatno iz Šapca jer ga nisam poznavala, koji me je odvezao u bolnicu, i rekao da kukam na sav glas. Imala sam prioritet kod lekara, iako je na intervenciju čekao jedan ozbiljnije povređeni pacijent. Otpuštena sam iz bolnice oko 23 časa, a policija je čekala da dam izjavu. Od mojih pretpostavljenih rečeno mi je da ne dajem nikakve izjave za medije. Takođe po naređenju Zorića trebalo je da uzmem telefon od predsednika opštine Milorada Milinkovića jer on navodno šuruje sa opozicijom. Nekako je udešeno da obavljam poslove kod Milinkovića, a s obzirom da je on često zaboravljao taj telefon, ja sam ga uzela i predala Zoriću. Nakon toga sve to sam priznala policiji, i uslovno sam osuđena na dve godine“, ispričala je Aleksandra Krstić.

Za sve ovo vreme obavljala je važne poslove za SNS, čak organizovala izbornu skupštinu, bila prisutna kod formiranja mesnih odbora. Ima i papire kako je formirana crnogorska nacionalna manjina za izbore, na spisku se našlo 40 žitelja Vladimiraca, a da oni to nisu ni znali.

Originalna rešenja nisu im poslata na adresu stanovanja, a još dodaje da je slično organizovan i manjinska grupa Rusa, takođe od 40 građana iz Vladimiraca. Znatan deo aktivnosti bio je na organizovanju grupa koje su išle na mitinge SNS, a formiran je i tim za botovanje.

Kako kaže napravljeno je 40 lažnih profila, i na svaki način vređana opozicija. Posebno joj je žao što je dobila nalog da vređa Crkvu i ovdašnjeg sveštenika. Po naređenju morala je i da fotografiše i lidere opozicije: Đilasa, Jeremića, Obradovića…

Takođe, ukazala je da svako od plate daje pet odsto za stranku. Ona je u početku radila za 10.000 dinara, kasnije za 7.500, a posle 15.000 kada je poslove obavljala sama.

Javno je u emisiji pokazala dokument o postavljenju Gorana Zorića za poverenika u Vladimircima, ali je pri tom ukazala da taj dokument nema delovodni broj, i da je potpis Aleksandra Vučića falsifikovan.

Nakon brojnih pretnji, pre svega deci, odlučila je da ode iz Vladimiraca, a potvrda toga – oboren joj je sistem na računaru. Ipak, sva dokumenta prebacila je na fleš, i navela da ima još „škakljivog materijala“. Istakla je da se ne plaši, i da čini dobro delo da Vladimirčani shvate ko ih predstavlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari