SZS: Milioni za reklamiranje Elektrana 1Foto: Savez za Srbiju

Odbornička grupa Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda najoštrije je danas osudila gradsku vlast zbog „skandaloznog“ rebalansa budžeta Javno-komunalnog preduzeća Beogradske elektrane, usvojenog na poslednjoj sednici gradske skupštine.

Šef te odborničke grupe i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović naveo je da je neshvatljivo da se javnom preduzeću koje Beograđanima nije obezbedilo dva dodatna dana grejanja u maju, odobrava dva miliona dinara za reprezentaciju, pod izgovorom navodnog „dana preduzeća“.

Jovanović je u pisanoj izjavi istakao da je „još bezobraznije“ što se Beogradskim elektranama odobrava dodatnih 20 miliona dinara za javno oglašavanje, jer je, kako je navedeno u obrazloženju, „20 odsto korisnika u potpunosti nezadovoljno kvalitetom grejanja, a 49 odsto smatra da je ono preskupo“.

„Drugim rečima, dvojac gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i zamenik gradonačelnika Goran Vesić ‘olakšaće’ građanima situaciju tako što će na Studiju B puštati reklame da je grejanje bolje nego što jeste, kao i da nije skupo kao što jeste“, dodao je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari