Tači: Vučić zna da ne sme da krene na Kosovo, izjave populističke i za unutrašnju upotrebu 1Foto: Beta

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas da je odluka predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podigne nivo borbene gotovosti Vojske Srbije populistička i za unutrašnju upotrebu.

„Predsednik Srbije dobro zna da ne može da krene prema Kosovu. To je nešto nemoguće i nezamislivo i on je sam ubeđen u to, ali za svaki slučaj institucije Kosova, uključujući i Bezbednosne snage Kosova su u stanje pripravnosti. Populističke izjave nisu pretnje za rat, već za unutrašnju upotrebu da se dobije što veća simpatija u Srbiji“, kazao je Tači.

Tači je nakon sednice Saveza za nacionalnu bezbednost Kosova rekao da je u jutrošnjoj akciji kosovske policije na severu uhapšen i jedan Rus za kojeg je naveo da je bio „maskiran statusom diplomate“ i da je imao za cilj da ometa policiju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Tači: Vučić zna da ne sme da krene na Kosovo, izjave populističke i za unutrašnju upotrebu”

  1. Veruj,uopšte mi Vučić nije simpatičan sa podizanjem borbene gotovosti i večitim tenzijama koje stvara, a ni vi Albanci niste mnogo bolji. Ne zna se ko je ludji, a na kraju moraćete sesti za sto.

  2. Mnogo toga što ne smete vi radite, pa što i srbija ne bi ako bude ugroženo stanovništvo od albanskih kriminalaca branila svoj narod. Što se tiče vaše vojske, ni slučajno ne može da se uporedu sa srpkom i bićete smrvljeni za pet minuta.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.