Tepić: Sprečiti progon pekara iz Borče 1Marinika Tepić Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Povodom okupljanja desničara najavljenog za sutra ispred pekare „Roma“ u Borči, gde je prošle subote održan protest, potpredsednica Stranke
slobode i pravde Marinika Tepić zatražila je od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da saopšti da li je sutrašnji skup prijavljen i najavljen, a ako to nije slučaj da okupljanje bude sprečeno.

Borča je odblePljena plakatima koje pozivaju na novo okupljanje sa porukom, „gde nema poštovanja, tu nema ni poslovanja“, a Tepić smatra da taj skup ne bi smeo da se održi „Svako izlaganje pozivara na taj skup završava se time da se oni neće zaustaviti dok o ne ode odatle“, rekla je Tepić na današnjoj konferenciji za novinare.

Ona je navela da je u stalnoj komunikaciji sa vlasnikom pekare i da je on zabrinut za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice. Vlasnik pekare, rekao je za Insajder da će sutra pekara normalno raditi, kao i da ga je povodom održavanja novog protesta već kontaktirala policija.

„Čuo sam da su oblepljeni plakati. Policija je to videla, nisam imao potrebu da ih kontaktiram. Zvali su oni mene i rekli mi da će raditi svoj posao“, izjavio je vlasnik pekare za Insajder.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari