Trasa protesta: Šetaće se do Vlade, Slavije i nazad do Skupštine 1Foto: V. J.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas je da će na protestu opozicije u Beogradu u prvih sat vremena govoriti javne ličnosti, a zatim će šetnja ići do Vlade, Slavije i nazad do Doma Narodne skupštine.

On je na redovnoj konferenciji Nove stranke najavio da će političari govoriti od 17 sati i da postoji „nekoliko varijanti šta dalje, ali nijedna nije opasna“.

„Nema nikavih ad hok rešenja, nikakvih upada u RTS, Skupštinu i Presedništvo niti bilo šta drugo. Nemam ništa protiv upada u Predsedništvo, ali sa jasnim planom i to mora da se zna unapred“, kazao je on.

Živković je dodao da nema šanse da se danas na protestu desi nešto nepredvidjeno i upozorio da „ne možemo pobediti tako što ćemo biti gori“ od predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Protest „Svi kao jedan – Jedan od pet miliona“ počeće danas u 15 sati ispred Doma Narodne Skupštine.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Trasa protesta: Šetaće se do Vlade, Slavije i nazad do Skupštine”

  1. Taj mojo je platoon Sam autibusku kartu is Nisa da bi ,,details,,sa Djilasom po Beogradu ,je klasican primer zasto ovaj rezim traje 30 godina ! Sta dolazite Iz Cacka da ,,state,, po Beigradu,ako 2 000 000 beogradjana nije protocol ovog sistema ,neka propadnemo ! ( Beogradjani muscle da CE Tek Na kraju da propadnu pa se nebune !!! Ovaj rezim je prilagodjen mentalitetu naroda !!!! ( Pensioner nestrajkuju organizovano ,treba uzeti u obzir da Oni mojo sada imaju 65 godina of scope 35 godina podrzavaju Dacica Sesrlja I ekipu Iz 1990 !!! Zato se ovaj sistema nemoze demontirati …jer je cementiran .Jedino resenje je emigracija .A gospodu ostaviti sa penzijama od 200 eura da razvlace do sledece penzije .

  2. Ako je merilo bio jučerašnji protest u Novom Sadu gde bilo prisutno više od deset puta manje ljudi nego na mitingu vladajućih stranki, naprasno su se odlučili za šetnju što je uostalom bio zaštitni znak beogradski protesta subotom veče.
    Svesni su da su se ogrešili pre svega prema onim mladim ljudima koji su po kiši i snegu i na debelom minusu svake subote oko četrdbesetak puta špartali beogradskim ulicama. I ko će biti na bini, ne oni heroji koji nisu znali da li će policija primeniti silu, već oni koji se kriju iza njih i koji žele da preko njihovih leđa ubiraju političke poene.
    Dakle.
    Svi na binu a političari dole da vam aplaudiraju.
    I šetate ali se ne vraćate pred skupštinu i tako im pokažite ko je nezadovoljan sadašnjim i budućim političarima…

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.