Trasa protesta: Šetaće se do Vlade, Slavije i nazad do Skupštine

Ostavite komentar


  1. Taj mojo je platoon Sam autibusku kartu is Nisa da bi ,,details,,sa Djilasom po Beogradu ,je klasican primer zasto ovaj rezim traje 30 godina ! Sta dolazite Iz Cacka da ,,state,, po Beigradu,ako 2 000 000 beogradjana nije protocol ovog sistema ,neka propadnemo ! ( Beogradjani muscle da CE Tek Na kraju da propadnu pa se nebune !!! Ovaj rezim je prilagodjen mentalitetu naroda !!!! ( Pensioner nestrajkuju organizovano ,treba uzeti u obzir da Oni mojo sada imaju 65 godina of scope 35 godina podrzavaju Dacica Sesrlja I ekipu Iz 1990 !!! Zato se ovaj sistema nemoze demontirati …jer je cementiran .Jedino resenje je emigracija .A gospodu ostaviti sa penzijama od 200 eura da razvlace do sledece penzije .

  2. Ako je merilo bio jučerašnji protest u Novom Sadu gde bilo prisutno više od deset puta manje ljudi nego na mitingu vladajućih stranki, naprasno su se odlučili za šetnju što je uostalom bio zaštitni znak beogradski protesta subotom veče.
    Svesni su da su se ogrešili pre svega prema onim mladim ljudima koji su po kiši i snegu i na debelom minusu svake subote oko četrdbesetak puta špartali beogradskim ulicama. I ko će biti na bini, ne oni heroji koji nisu znali da li će policija primeniti silu, već oni koji se kriju iza njih i koji žele da preko njihovih leđa ubiraju političke poene.
    Dakle.
    Svi na binu a političari dole da vam aplaudiraju.
    I šetate ali se ne vraćate pred skupštinu i tako im pokažite ko je nezadovoljan sadašnjim i budućim političarima…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.