U GO DSS u Zrenjaninu bez promena zbog dobrih rezultata 1Foto: Logo

Predsedništvo DSS donelo je odluku o raspuštanju svih gradskih i opštinskih odbora na dvadesetogodišnjicu petog oktobra jer žele „da gledaju napred i sa liderom nove generacije ponude Srbiji atlernativu sadašnjoj vlasti“, navode u ovoj stranci i ističu da je GO DSS u Zrenjaninu imao dobre rezultate i da tu neće biti promena.

Kako se ističe u saopštenju, u roku od deset dana biće formirano dvadeset novih odbora ove stranke gde su već imenovani poverenici, gde spada i odbor DSS Zrenjanin, dok će ostali odbori biti osveženi novim ljudima spremnim da se bore za ideje i program DSS-a.

Poverenik DSS-a za Zrenjanin Zoran Sandić kaže da su u Srbiji i dalje ugroženi demokratija i nacionalno pitanje i da je potrebna nova energija i spremnost za političku borbu.

„Želimo da gledamo napred i sa liderom nove generacije, zavidne biografije i velike energije ponudimo Srbiji pravu i suštinsku alternativu aktuelnoj vlasti. Upravo zbog toga je predsedništvo DSS i donelo odluku o raspuštanju svih opštinskih i gradskih odbora“, naveo je Sandić.

Ukazao je i da će u roku od desetak dana ta stranka imati dvadesetak novih odbora gde su već imenovani poverenici koji su dobro radili, gde spada i odbor DSS u Zrenjaninu, kao i drugi odbori koji su pokazali dobre rezultate u prošlosti.

„Odbori koji su imali lošije rezultate, nisu imali dovoljno energije i spremnosti za političku borbu biće ‘osveženi’ novim ljudima spremnim da se bore za ideje i program DSS“, rekao je Sandić, povodom odluke rukovodstva da raspusti sve odbore u Srbiji.

DSS u zrenjaninskoj Skupštini ima pet od ukupno 67 odbornika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari