Vučević (SNS): Da sam na mestu Nebojše Stefanovića ponudio bih ostavku na sve funkcije 1Foto: FoNet/ Bozana Pavlica

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević rekao je danas da misli da nema odbrane za optužbe koje se stavljaju na teret ministru odbrane i predsedniku beogradskog odbora SNS Nebojši Stefanoviću.

Vučević je u emisiji Pravi ugao na RTV 1 naveo da se postavlja pitanje kako je moguće da Stefanović kao tadašnji ministar policije nije znao da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica prisluškuju.

„Da sam sada na mestu Nebojše Stefanovića ponudio bih ostavku na sve funkcije“, rekao je Vučević, koji je i predsednik novosadskog odbora SNS i gradonačelnik Novog Sada.

Vučević je pojasnio da nije mislio na ministra zdravlja Zlatibora Lončara kada je rekao da treba ispitati ljude oko Stefanovića, ali je izbegao da kaže da li je mislio na ministarku državne uprave i lokalne samouprave Mariju Obradović.

Istakao je da to što odbori SNS širom Srbije traže ostavku Stefanovića znači da se traži politička odgovornost i kazao da „ovo liči na stvar koja je prilično sazrela da se reši“.

Vučević je rekao da ne zna kada će u vezi s tim doći do razgovora između Stefanovića i Vučića.

„“Predsednik Vučić ga je predložio za ministra, pirodno je da razgovaraju“, naveo je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari