Vučić britanskoj ambasadi na Kosovu: Hvala, sve smo razumeli 1Aleksandar Vučić Foto: Instagram/Budućnost Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se danas na odgovoru britanskoj ambasadi na Kosovu kratkom porukom „svi smo sve razumeli“.

Vučić je reagovao na objavu britanskog diplomatskog predstavništva povodom pitanja ambasadoru Nikolasu Abotu o razgovoru sa Albinom Kurtijem pod zastavom Albanije.

„Hvala vam na jasnom odgovoru. Svi smo sve razumeli“, objavio je Vučić na svom Tviter nalogu na srpskom i na engleskom jeziku.

Vučić je ranije na Tviteru objavio fotografiju sa sastanka britanskog ambasadora u Prištini Nikolasa Abota i predsednika pokreta Samoopredeljenje Aljbina Kurtija, pored zastave Albanije uz pitanje: „Na čijim izborima su pobedili Kurti i njegova partija i koje države je zastava pred kojom ste se, Vaša ekselencijo, ponosno slikali sa Kurtijem?“

Usledio je odgovor diplomatskog predstavništva Velike Britanije u Prištini kako je posao Ambasade da sarađuje sa vodećim političkim akterima na Kosovu.

U tvitu koji je objavila ambasada Velike Britanije konstatuje se da je „fotografija sa sastanka ambasadora i jednog od političkih lidera sa Kosova, privukla regionalnu pažnju“, objavio je ranije Radio slobodna Evropa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari