Vučić britanskoj ambasadi na Kosovu: Hvala, sve smo razumeli

Ostavite komentar


  1. Sve su to tvoji prijatelji GOSPODINE,idi negde na jedno 10,15 dana, muka nam je SVIMA OD TEBE.

  2. Daj snimak ne srece na naplatnoj rampi, majstore.
    Obecao si resenje ubistva pevacice Jelene Marjanovic, daj nam sve na vidalo.
    Obecao si resenje ubistva gardista na Topcideru, ajde majstore, resi nam.
    Savamala, ko je “budala“ ?!
    Ko je donosio sanduke sa oruzijem u blizini kuce tvojih roditelja, jeli majstore?
    E moj majstore treceg reda.
    Ko razume, shvatice.

  3. Sad VAS stvarno milim, pristojno i sa uvazavanjem NEMOJTE MOLIM VAS VISE DA NAM POKAZUJETE NJEGOVE SLIKE. Pogotovo ovakve,kada je u transu.

  4. Svi smo sve razumeli ali nam nikako nije jasno kako je on tek sad sve razumeo i da li to što je on razumeo sada menja pogled na stanje stvari ili se samo služi rečnikom uvređene mlade rasipajući reči po običaju a sutra, sve po starom.

  5. Ovima što na ovu vest na brojnim sajtovima šire mrnju prema Engleskoj, i govore kako ona „nikada nije nikome pomogla“. „Ko je ikakvo dobro video od Engleza?“ Srpski narod. Misija engleske države na čelu sa epidemiologom dr Hanterom (30 lekara) je efikasno suzbila smrtonosnu epidemiju pegavog tifusa 1914-1915. koja je pretila da nas zbriše kao narod…
    Ps. Možda Abot nije što šta „razumeo“ (može mu se!), ali mnogo veći problem je na našoj strani jer naše patiJote nisu ništa „razumeli“ iz prošlosti: nas i engleza je na početku srednjeg veka bilo isto oko 1.5 miliona a gde je ko danas u 21 veku? I zašto je to tako?

  6. Nikoga osdim bolesnika nije briga za krpe pored kojih se neko slika. Samo maoloumnicima je vazno pored kakve se krpe slikaju, Istina, istina,. Znam maloumnika koji nece da se slika ako se u pozadini i to daleko vidi… recimo vrh veskoh objekta rteligije koja nije njegova. To je potpuno maloumno,. Tako i ovaj za te krpe. Drugo i ne zna nego da kuka i kakop se zove ono resentmanom se bavi. Nikoga nije broga za te tariguze, kad ce to u NATO? Ko se buni, kao Petar Veliki, na suvo brijanje.

  7. Between 12 and 29 million Indians died of starvation while it was under the control of the British Empire, as millions of tons of wheat were exported to Britain as famine raged in India.

    In 1943, up to four million Bengalis starved to death when Winston Churchill diverted food to British soldiers and countries such as Greece while a deadly famine swept through Bengal.

    Talking about the Bengal famine in 1943, Churchill said: “I hate Indians. They are a beastly people with a beastly religion. The famine was their own fault for breeding like rabbits.”

  8. Ovaj me vec podsjeca na sve one izvodjace monodrama a Srbija na jedan veliki teatar (pozoriste). Konja jashe Kraljevicu Marko, dotjera ga do sinjega mora…

  9. Poznato je da je svaki javni nastup političara do detalja isplaniran, tako da je svima jasno da je ambasadorova slika sa zastavom Albanije predstavlja čistu provokaciju na račun Srbije.

  10. Britanci otvoreno podrzavaju Albance,no nasa zemlja treba da trazi saveznike na drugoj strani u Kini i Rusiji koje su neuporedivo vece sile od ove smesne Britanije.Toliko

  11. Dosta nam je vise ove babe tracare i spletkarosa, kako mu ne utrnu usta od silnih traceva. Alo, radno mesto ti je na Andricevom vencu a ne na kvazi televizijama i raznim rekla-kazala forumima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.