Vučić imenovao povereništvo čajetinskih naprednjaka 1Foto: Nenad Kovačević

Opštinski odbor SNS u Čajetini je rasformiran, a odlukom Aleksandra Vučića, predsednika stranke, imenovano je povereništvo koje će predvoditi čajetinske naprednjake.

Povereništvo bi trebalo da, u što kraćem roku, pripremi izbornu skupštinu na kojoj bi trebalo da bude izabran novi Opštinski odbor SNS.

U saopštenju, u kome nije navedeno zbog čega je rasformiran čajetinski odbor, ali svakako da vrh SNS nije bio zadovoljan njegovim radom, piše da su za članove povereništva izabrani: Željko Stakić, direktor Specijalne bolnice „Čigota“, Branko Blagojević, direktor Ski-centra Tornik, Mirjana Đurović, direkorka Doma zdravlja u Čajetini, Đorđe Dabić, odbornik SNS i Ivan Filipović, diplomirani ekonomista.

Odluka o tome je usvojena u četvrtak u Kongresnom centru „Srbija“ na Zlatiboru, kojim je predsedavao Krsto Janjušević, narodni poslanik iz Priboja i član IO SNS, koji je poručio da „povereništvo ima punu podršku vrha stranke na čelu sa predsednikom Vučićem“.

Uz navode da je „članstvo SNS u Čajetini upoznato sa Vučićevom odlukom“, saopšteno je i to da je tom skupu, osim Janjuševića, prisustvovao i nedavno postavljeni načelnik Zlatiborskog upravnog okruga Boban Perišić iz Užica koji je, zajedno sa odborom Nove Srbije u Sevojnu, uoči ovogodišnjih lokalnih izbora u toj užičkoj gradskoj opštini, prešao u SNS.

Janjušević i Perišić su, kako se zaključuje, „pružili podršku izabranim članovima povereništva, kako bi što pre opštinski odbor bio konstituisan, a stranka se posvetila rešavanju problema građana Čajetine“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari