Vučić: Ne čitam Danas 1Foto: Twitter/serbianPM

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da ne čita list Danas i da je to što je objavljeno ime tužioca koji se bavi slučajem Savamale, pokazatelj dvostrukih aršina.

“Mnogi to rade svakog bogovetnog dana, jer postoje dupli standardi. Da sam ja izgovorio ime nekog sudije ili tužioca bio bih na stubu strama. Govorilo bi se o neprimerenom mešanju i pretnjama, a novine i različite institucije i mnogi političari mogu da vrše najbanalniji, najprizemniji i najbahatiji pritisak na određene nezvisne i samostalne državne organe, i još će da kažu kako je to mnogo lepo i pametno“, rekao je Vučić.

Premijer je dodao da smatra da građani Srbije dobro primećuju dvostruke standarde i istakao da će njima prepustiti da donose odluke i zaključke.

“Za mene je važno da mi radimo, da obavljamo dobro posao, da su odlični rezultati koji ostaju upisani u sveskama, a za taj umetnički utisak ili dojam nisam zainteresovan, jer, šta god da uradite, nikada neće biti dovoljno dobro“, rekao je Vučić.
Premijer je izjavio da funkcioneri moraju da budu imuni na pritiske, da se drže zakonskih normi, a ne onoga što će o njima da pišu mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari