Vučić: Očekujem da nadležni reaguju na optužbe Lešnjaka jer je previše krupna stvar da se zataška 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da nadležni organi reaguju na optužbe koje je izneo Lazar Lešnjak, kum predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, jer je u pitanju suviše teška i krupna stvar da bi bila zataškana.

Rekao je da on uopšte ne sumnja da optužbe koje je Lešnjak izneo o Bastaću nisu istina.

„Nemam sumnje da to što je Lešnjak rekao nije istina. Ne kažem to da bih vršio bilo kakav pritisak“, rekao je Vučić za Pink.

Na pitanje da li će i dalje biti za Bastaća mesta u politici, Vučić je rekao da ne, jer – „ljudima uvek stane u podsvesti to što radite, koliko god da lažete“.

Komentarišući to što je Bastać naveo da neće na poligraf, Vučić je rekao da „detektor laži ne možete da prevarite i da ako hoće mogu da ga rade i Englezi, Rusi“.

Vučić je, kako je rekao, spreman da ide na poligraf i što se tiče oružja i svega ostalog.

Prema njegovim rečima, ako su tačni navodi Lešnjaka, reč je o „sistemskoj i sistematskoj pljački“.

„Ako ste za svaki objekat u Starom gradu uzelii novac za sebe i to traje godinama i onda vi pričate nekome o korupciji. Kako vas nije stid“, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da mnoge stvari zna, ali da zbog službene stvari o njima ne može da govori.

Vučić ocenio da je to što Kurti neće da se vidi sa Srpskom listom odraz nervoze

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je to što predsednik Samoopredeljenja Aljbin Kurti „ne želi da vidi Srpsku listu, već svoje poslušnike“ odraz nervoze.

„To govori kako ste nervozni, da gubite tlo pod nogama, i to nije lose za nas. U teškoj smo situaciji, ali smo uspeli da se izdignemo, da se Srbija za pitanje Kosova više pita“, rekao je Vučić za Pink.

Vučić je rekao da nakon svih Kurtijevih izjava, „ne zna čak o čemu bi sa njim i razgovarao“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari