Vučić: U Patrijaršiju sam išao da odgovaram na pitanja SPC, nikakvog tajnog sastanka nije bilo 1Foto: FoNet/TV FoNet

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je poseta Patrijaršiji Srpske pravoslavne crkve (SPC) i razgovor sa predstavnicima crkve za „njega velika čast „, da od njih „nije tražio ništa“, da nije išao jer mu „treba podrška u politici za razliku od prethodnih vlasti“, već da odgovara na pitanja SPC.

„Postoji grupa vladika koja ima drugačije stavove. Nasmejao sam se jer neki od njih nisu pročitali Rezoluciju 1244 (Saveta bezbednosti UN), ni Briselski sporazum. Shvatite da se to se sve zasniva na lažima sa društvenih mreža“, rekao je Vučić za RTS.

On je naveo da je „jedna novina danima lagala“ o „tajnom sastanku u Patrijaršiji iza zatvorenih vrata, kada nije bilo Dodika“.

„Kakvi su to lažovi. Od (predsedavajućeg Predsedništva BiH) Milorada Dodika se nisam odvajao nijednog sekunda. Nikakvog sastanka nije bilo. To je kad neko ima bujnu maštu“, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da vlasti Prištine nameravaju da uhapse 26 policajca sa severa Kosova i još 15 osoba pod izgovorom da su učestvovali u korupciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari