Vulinov PS: Nastavljamo borbu za srpski svet, od početka pratimo Vučića 1Foto: Beta/ MUP SRBIJE

Pokret socijalista (PS), na čijem je čelu ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, saopštio je danas da nastavlja da se bori „za srpski svet, za sve Srbe“ i da „od početka prati Aleksandra Vučića i njegovu Srpsku naprednu stranku (SNS).

„PS, predvođen  Vulinom, je levo orijentisana, borbena i iznad svega patriotska stranka, koja čvrsto i dosledno trasira sebi put zacrtan od osnivanja. Na toj liniji, od početka prati  Vučića i njegov SNS“, rekao je generalni sekretar stranke  Predrag Vuletić, u pisanoj izjavi.

Kako je naveo, „kada politiku gradite srcem, kada svoju zemlju volite iskreno i radite za nju pošteno, ljudi to itekako cene i prepoznaju“.

„To ćemo nastaviti i dalje, boreći se za srpski svet, za sve Srbe, gde god da oni žive, baš kao što ćemo se boriti i za socijalno pravedno društvo. A, raznim žutim stručnjacima kojima smeta sve što je čisto, neukaljano, i pre svega srpsko, poručujemo da nas neće sprečiti da svoj politički program nastavimo da sprovodimo“, rekao je Vuletić.

On je to poručio „medijima pod kontrolom Đilasa koji se puna dva dana bave skupom PS“,  kada je Vulin govorio o „stvaranju srpskog sveta“,  prilikom obeležavanja 13 godina postojanja te stranke, čemu je prisustvovao i poredsednik države Aleksandar Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari