Za 28 odborničkih mesta u SO Kladovo nadmetaće se četiri izborne liste 1Ilustracija Foto: Fonet / Zoran Mrđa

Stanovnici opštine Kladovo sa pravom glasa na predstojećim vanrednim lokalnim izborima biraće 28 odbornika između odborničkih kandidata koje su predložile SNS, koalicija SPS-JS, PUPS i SRS.

Prva je listu predala SNS – “Aleksandar Vučić – zato što volimo Kladovo” , zatim je to učinila koalicija SPS – JS – “Ivica Dačić SPS – Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma” i PUPS – “Milan Krkobabić, Partija ujedinjenih penzionera Srbije – I Kladovo je Srbija” . Svaka od ove tri liste ima po 28 kandidata za . Četvrta predata i potvrđena lista kandidata za odbornike je stigla iz SRS –  „dr Vojislav Šešelj- SRS“ i na njoj je deset kandidata za odbornike.

Poverenik Opštinske organizacije SNS u Kladovu i član Privremenog organa opštine Saša Nikolić, prvi je na izbornoj listi SNS, lider kladovskih socijalista i član predsedništva SPS Radovan Arežina prvi je na listi SPS – JS, predsednik Opštinske organizacije PUPS Kladovo Simiša Stamenković prvi je na listi PUPS-a, dok listu radikala predvodi profesorka Branislava Tasić.Mada je bilo najava, Vlaška stranka Most nije predala svoju izbornu listu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari