Zeleni: Građani da prevaziđu strah 1Foto: Zelena ekološka partija - Zeleni

Priprema obeležavanja 5. oktobra u organizaciji Zelene ekološke partije – Zeleni protiču u nekoj vrsti „grča straha“ koje građani imaju i ZEP- Zeleni upozorava da građani moraju prevazići strah koji se nameće u Srbiji i koji koristi režimu da strahovladom dobijaju svake naredne izbore, navodi se u saopštenju te stranke.

„Danas je gotovo nemoguće pronaći lutkarsku radionicu koja bi izradila za obeležavanje 5.oktobra lutku Aleksandra Vučića, dok je za vreme režima Slobodana Miloševića bilo otimanje ko će napraviti lutku „Slobe“ u zatvorskom odelu“ rekao je predsednik Zelene ekološke partije – Zeleni i potpredsednik Građanskog bloka 381, Dejan Bulatović.

„U celom demokratskom svetu se javno kritikuju i ismejevaju odluke vlada koja nije u interesu države i njenih gradjana i to u formi specijalnih političkih emisija. Takve emisije emituju televizije sa nacionalnom frekvencijom i najčešće to su i najgledanije emisije,  koje niko ne kritikuje niti na bilo koji način zabranjuje“, istakao je Bulatović.

Zelena ekološka partija – Zeleni će sve učiniti da Srbija bude oslobođena straha i potisne svaku vrstu nasilničkog održavanja vlasti, te da će obeležavnje 5. oktobra ispred Skupštine Srbije u 18h, biti odgovor strahovladi u Beogradu.

Učešće na obeležavanju 5.oktobra na poziv ZEP – ZELENI su do sad potvrdili mnogi lideri opozicionih političkih organizacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari