Zelenović novi predsednik Zajedno za Srbiju 1

U Beograd je danas održana Druga izborna skupština stranke Zajedno za Srbiju na kojoj je Nebojša Zelenović izabran za novog predsednika stranke, nakon što je prvi predsednik i osnivča Dušan Petrović podneo ostavku.

Novoizabrani predsednik, inače gradonačelnik Šapca, je tom prilikom izjavio da oni vode borbu oko toga da li će, u suštini, o našoj sudbini odlučivati jedan čovek, ili čemo stvoriti mogućnost da o svojoj sudbini, zaista, politički odlučuju milioni ljudi.

„Vidim svoju misiju, svoj zadatak, u tome da građane Srbije, sa strankom za čijeg se predsednika danas kandidujem, zajedno sa našim političkim saveznicima i prijateljima, ubedimo u to da je rešenje naših sadašnjih, ali i istorijskih, ekonomskih i političkih problema – uzimanje, suštinski i stvarno, svoje sudbine u svoje ruke. Tako će biti stvorena moćna Srbija, Srbija koja je pouzdan saveznik onima koji istinski brane slobodu, brane ljudska prava, protive se svakoj tiraniji i samovlašću, Srbija koja je svesna da nema dobre ekonomije bez slobode i da je svako kršenje prava i slobode zlo koje mora biti pobeđeno.Verujem u takvu Srbiju, jer verujem u građane Srbije. Verujem u Veliko buđenje“, rekao je danas Zelenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari