Živković pozvao Stefanovića da iz biografije izbriše doktorat i diplomu fakulteta 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Zoran Živković, poslanik i lider Nove stranke pohvalio je na konferenciji za novinare ministra finansija Sinišu Malog zbog brisanja podatka iz zvanične biografije na sajtu Vlade Srbije da je odbranio doktorat.

On je pozvao i Nebošu Stefanovića , ministra unutrašnjih poslova Srbije da iz svoje zvanične biografije izbriše doktorat i nepostojeću diplomnu fakulteta

„Pozivam premijerku Anu Brnabić da ih obojicu izbriše iz Vlade“, rekao je Živković i dodao da poziva građane da ako bude uslova,na izborima izbrišu „klan Vučić“.

Živković je na konferenciji za novinare u skupštinskom holu rekao i da se nada da će ili predsednik Srbije Aleksandar Vučić saznti ili da se tužilaštvo oglasti o tome šta se dešava sa tužbom koju je on 5. oktobra podneo protiv Vučića, ministra Nebojše Stefanovića i njegovog oca Branka zbog malverzacija u vezi sa Krušikom.

Podsetio je da je tužbu podneo na osnovu podataka koje je u javnost izneo uzbunjivač iz Krušika Aleksandar Obradović i pozdravio hrabrost sudije koja je ukinula odluku o kućnom pritvoru i izrazio nadu da će neki hrabri tužilac postupati po njegovoj tužbi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari