Zvižduci naprednjaka Odi Radosti u Šapcu 1Foto: Wikipedia

Gradski odbor Nove stranke u Šapcu danas je najstrože osudio okupljanje pristalica Srpske napredne stranke koji su, kako navodi, na Dan pobede i Dan Evrope ispred zgrade Gradske opštine zviždale „Odi radosti“ i uputili niz pogrdnih povika na račun Evropske unije (EU).

Taj skup samo je još jedan u nizu dokaza da je priča predsednika Srbije Aleksandra Vučića o doslednom putu evrointegracija Srbije samo velika farsa, jer ni on ni njegovi simpatizeri niti su izašli, niti ikada mogu da izađu iz kože radikalskih ratnih huškača i mrzitelja, saopštila je Nova.

Ta stranka postavlja pitanje da li je to ta „Budućnost Srbije“, pod čijim imenom Vučić paradira širom zemlje mesecima, i da li on i njemu slični budućnost vide u nipodaštavanju EU?

Nova stranka upozorava javnost Srbijie da neko kome su politički ideali i uzori bili Vojislav Šešelj, Tomislav Nikolić i Ratko Mladić, nikako ne može biti faktor mira i stabilnosti ni u državi ni u regionu, a pogotovo ne garant njenog stabilnog puta ka EU, gde i pripada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari