Ekonomija

Blizina izbora kočnica za emitovanje N1 kod provladinih operatora 8

Blizina izbora kočnica za emitovanje N1 kod provladinih operatora

Politički razlozi, odnosno činjenica da se približavaju izbori, prevashodno su uticali na to da gledaoci državnog kablovskog operatora Telekoma Srbija odnedavno više ne mogu da prate kanale Junajted medije, smatra stručna javnost u Srbiji.

Država u Boru prevarila i građane i Kineze 12

Država u Boru prevarila i građane i Kineze

Građanima Bora još niko nije zvanično odgovorio zbog čega i dalje udišu sve zagađeniji vazduh kada je u martu 2015. država garantovala da će puštanjem u rad nove topionice taj problem biti eliminisan.

Regionalni karakter ovogodišnjeg Kopaonik biznis foruma 13

Regionalni karakter ovogodišnjeg Kopaonik biznis foruma

Kopaonik biznis forum ove godine održava se od 1. do 4. marta, a regionalni karakter ovog najznačajnijeg ekonomskog događaja u zemlji potvrđuje i činjenica da je od 28 panela 10 posvećeno čitavom regionu.

EBRD prošle godine investirala oko 516 miliona evra u Srbiji 14

EBRD prošle godine investirala oko 516 miliona evra u Srbiji

Direktorka Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za Zapadni Balkan Žužana Hargitai izjavila je danas da je EBRD prošle godine investirala oko 516 miliona evra u Srbiji, kao i da je oko 70 odsto od toga utrošeno na razvoj malih i srednjih preduzeća.

Godfri: Dogovor iz Berlina dobar za sve 15

Godfri: Dogovor iz Berlina dobar za sve

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Entoni Godfri ocenio je da dogovor o obnavljanju avio-linije Beograd – Priština predstavlja dobitak za sve.