Ekonomija

Tajkuni razaraju srpski agrar 3

Tajkuni razaraju srpski agrar

Polovina stanovništva šabačkog kraja živi u selima, i po proizvodnji mesa, mleka, voća i meda ovaj kraj prednjači u Srbiji. Međutim, brojni su problemi u agraru, a posebno u stočarstvu.

Brnabić: Budžet nije izborni, već razvojni 8

Brnabić: Budžet nije izborni, već razvojni

Predloženi budžet za 2020. godinu nije izborni, već je razvojni i doprineće porastu životnog standarda građana u svakom smislu, kao i privrednom rastu i napretku zemlje, rekla je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Godinu dana od uvođenja taksi: Ogromna finansijska šteta 11

Godinu dana od uvođenja taksi: Ogromna finansijska šteta

Godinu dana od uvođenja takse na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine, finansijska šteta za te dve zemlje je ogromna, dok je Kosovo u velikoj meri uspelo njihove proizvode da zameni proizvodima iz drugih država, Makedonije i Albanije, piše danas Radio Slobodna Evropa.

Mtel uzeo od malih akcionara 11.387.058 KM 14

Mtel uzeo od malih akcionara 11.387.058 KM

Telekomunikacije RS (Mtel), odnosno uprava ove kompanije, krajem prošle godine donela je odluku da po prvi put otpiše sve obaveze koje ima prema akcionarima po osnovu neisplaćene dividende starije od tri godine i oprihoduje ih u iznosu od 11.387.058 KM.

Mihajlović sa ambasadorom Francuske o izgradnji beogradskog metroa 15

Mihajlović sa ambasadorom Francuske o izgradnji beogradskog metroa

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas s ambasadorom Francuske u Srbiji Žan Lujem Falkonijem o saradnji dve zemlje na infrastrukturnim projektima, uključujući projekat izgradnje beogradskog metroa.