Ekonomija

Mihajlović: Završetak obilaznice oko Subotice do kraja godine 3

Mihajlović: Završetak obilaznice oko Subotice do kraja godine

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa predstavnicima Кoridora Srbije i preduzeća Vojput o završetku izgradnje Ipsilon kraka – obilaznice oko Subotice koja povezuje granični prelaz Кelebija s auto-putem Horgoš-Novi Sad, dužine 24 kilometra.

Ramska tvrđava i hala sportova novi aduti 9

Ramska tvrđava i hala sportova novi aduti

Imamo privilegiju da se na našem području nalazi Srebrno jezero, deo Dunava i granica sa Rumunijom, odnosno Evropskom unijom, pa takve pogodnosti nastojimo da maksimalno iskoristimo, ističe za Danas Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište, sumirajući poslovnu godinu koja je na izmaku.

Šabački praznik demokratije 10

Šabački praznik demokratije

U svih 60 šabačkih mesnih zajednica u nedelju je oko sto hiljada građana sa pravom glasa direktno bilo u prilici da odlučuje o projektima koji se finansiraju iz poreza na imovinu.

Sindikat “Sloga”: Krivična prijava protiv odgovornih u Transcom Worldwide 11

Sindikat “Sloga”: Krivična prijava protiv odgovornih u Transcom Worldwide

Pravni zastupnik Udruženih sindikata Srbije “Sloga“, Vladimir Todorić, podneo je u ime Sindikalne organizacije „Sindikat Sloga Transcom Worldwide dоо” krivičnu prijavu protiv dvoje odgovornih službenih lica zaposlenih u privrednom drušvu „Transcom Worldwide doo“ , za krivično delo  Sprečavanje političkog, sindikalnog i drugog udruživanja i delovanja.

Mihajlović: Institucije moraju da se poštuju 12

Mihajlović: Institucije moraju da se poštuju

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović, osudila je incidente ispred Doma Narodne skupštine na protestu „Jedan od pet miliona“.

Mali proizvođači hrane su marginalizovani 13

Mali proizvođači hrane su marginalizovani

Duže od 15 godina Investicioni centar FAO (Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija) prisutan je u Srbiji, u početku sa manjim, a potom sve značajnijim projektima vezanim za proizvodnju u agraru.

Kupcima odgovara neposredna pogodba 15

Kupcima odgovara neposredna pogodba

Poslednja prodaja fabrike lekova Jugoremedija proglašena je neuspešnom, potvrdio je za Danas stečajni upravnik Radovan Savić.