Ljudi

Stefanos Cicipas: Rođeni teniser 3

Stefanos Cicipas: Rođeni teniser

Federer, Đoković i Nadal još haraju tenisom i ne daju potencijalnim naslednicima da iz razdvoje u vrhu ATP liste, a kamoli pošalju u „staro gvožđe“, ali već četvrtu sezonu zaredom dešava se da neko van ovog svetog „reketaškog“ trojstva bude šampion Masters kupa, na samom kraju sezone.

Evo Morales

Evo Morales: Bolivija bez pastira

Takozvana „ružičasta plima“ koja je dovela do nadiranja levog populizma u Latinskoj Americi izgubila je i svoj poslednji bastion oličen u Evu Moralesu.

Miša Vacić: Mladi desničar Vučićeve Srbije 9

Miša Vacić: Mladi desničar Vučićeve Srbije

Ako nekome želite da u dve reči opišete bedu koja je zadesila Srbiju otkako njome žari i pali kriminalni režim Aleksandra Vučića, dovoljno je da kažete – Miša Vacić.

Dragan Bjelogrlić: Normalan čovek 10

Dragan Bjelogrlić: Normalan čovek

„Sve otrove ubuduće upućujte meni, ja sam tu imenom i prezimenom, ne dirajte porodicu, decu, ne samo meni, nikome, nijednoj javnoj ličnosti, političaru, funkcioneru sa bilo koje strane“, poručio je Bjelogrlić na konferenciji za novinare jer su se na njegovog sina ostrvili tabloidi stavljajući u fokus saobraćajnu nesreću koju je on izazvao pre 14 meseci.

Marinika Tepić: Rođena za vođu 11

Marinika Tepić: Rođena za vođu

„Mariniku Tepić treba kandidovati za predsednika vlade ili predsednika države. Ona je rođena za vođu opozicije.“

Olivera Jovićević: Novinarka pod upitnikom 12

Olivera Jovićević: Novinarka pod upitnikom

Olivera Jovićević trenutno je najčešće pominjano ime u novinarstvu a njena autorska emisija Upitnik uskoro bi mogla da dobije i epitet kontroverzna.

Mira Banjac: Sjaj u očima 13

Mira Banjac: Sjaj u očima

Pre nekoliko meseci već smo na ovom mestu unapred čestitali 90. rođendan legendarnoj glumici Miri Banjac.

Luis Hamilton: Kralj brzina 14

Luis Hamilton: Kralj brzina

Luis (Karl Dejvidson) Hamilton nije svojim bolidom prvi projurio kroz cilj trke u Ostinu, ali je trofejni vozač Mercedesa osvojio više od četiri boda potrebna za produžetak dominacije Formulom 1 i sa drugog stepenika pobedničkog postolja pretekao legendarnog Huana Manuela Fanđa u broju osvojenih titula, jer ih od ove sezone ima šest.