Ljudi

Dragan Šakota: Zvezdin džoker 2

Dragan Šakota: Zvezdin džoker

Uprkos letos pompezno predstavljenim pojačanjima, ispostavilo se da bi ove sezone džoker košarkaškog kluba Crvena zvezda mogao da bude nedavno promovisani trener Dragan Šakota.

Aleksandar Šoštar: (Ne)smenjeni predsednik 3

Aleksandar Šoštar: (Ne)smenjeni predsednik

Sve što radi Aleksandar Šoštar privlači pažnju javnosti, tako je bilo kada je vedrio i oblačio na golu Partizana i vaterpolo reprezentacije Jugoslavije tako je i sada kada ga je klupska opozicija, oličena u direktorki Tatijani Rakas, (ne)legalnim glasanjem na Skupštini VKP smenila sa mesta predsednika crno-belih a on sebe i dalje smatra prvim čovekom velikana sa Banjice.

Zdravko Čolić: Neprolazni Čola 8

Zdravko Čolić: Neprolazni Čola

Beogradska publika će, počevši od 29. novembra, najpopularnijeg pop pevača u bivšoj Jugoslaviji Zdravka Čolića uživo slušati i 30. novembra, 13. i 14, ali i 27. decembra.

Dragan Tomić: Oslobođen 9

Dragan Tomić: Oslobođen

Na vest da je Dragan Tomić oslobođen optužbi za finansijske malverzacije treba prvo razlučiti da to nije Dragan Tomić koji je bio na čelu Simpa, niti onaj na čelu Jugopetrola, niti onaj suđen za Kolubaru, već Dragan Tomić – Univerzal banka.

Robert Levandovski: Gol mašina 10

Robert Levandovski: Gol mašina

Razlika u fudbalskoj klasi, klupskoj filozofiji i platežnoj moći između Crvene zvezde i Bajerna toliko je nepremostiva da srpski prvak ne bi ostao na nogama u dvomeču Lige šampiona sa nemačkim šampionom Bajernom ni da za realizaciju tima iz Minhena nije zadužen Robert Levandovski, ali verovatno ne bi prošao takvu rezultatsku golgotu da se strelac čak pet od devet pogodaka ne „hrani“ golovima i ne igra u životnoj formi.

Jelena Anasonović: Blic intervju 11

Jelena Anasonović: Blic intervju

Intervju koji je Jelena Anasonović, jedna od glavnih organizatorki protesta „1 od 5 miliona“ dala proteklog vikenda Blicu, prenet je na svim režimskim medijima kao svojevrsna pobeda režima Aleksandra Vučića nad opozicijom.

Slavoljub Stojadinović: Heroj na određeno 12

Slavoljub Stojadinović: Heroj na određeno

Profesor fizičkog vaspitanja Slavoljub Stojadinović postao je heroj preko noći pošto je savladao naoružanog muškarca koji je sa automatskom puškom i bombama upao na čas logike u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi „Vuk Karadžić“ u Velikoj Plani.

Igor Kokoškov: Inovator na klupi 14

Igor Kokoškov: Inovator na klupi

NJegova želja nije bila sporna; čekalo se „samo“ da aminuju rukovodeći ljudi iz Sakramenta, prevashodno Vlade Divac, prvi operativac Kingsa.

Relja Željski: Najbolji student 15

Relja Željski: Najbolji student

Načelnik Uprave za analitiku Bezbednosno-informativne agencije Relja Željski gostovao je u emisiji RTS-a „Oko magazin“ povodom aktuelne špijunske afere sa ruskim obaveštajcem koji na snimku predaje novac „srpskom agentu“.