Ljudi

Alen Islamović: Pevač političar 2

Alen Islamović: Pevač političar

Bivši pevač grupa Divlje jagode i Bijelo dugme Alen Islamović odlučio je da uđe u svet politike, a razlog su migranti, koji su, kako tvrdi, „upropastili“ Bihać.

Dejan Milosavljev: Hobotnica na golu 3

Dejan Milosavljev: Hobotnica na golu

Srpski muški rukomet dugo vapi za vrhunskim rezultatima ovdašnjih klubova i nacionalnih selekcija, ne može da se pohvali ni kvalitetnom ligom, širokom bazom igrača, trenerima jakog međunarodnog rejtinga… ali, i dalje povremeno uspeva da izbaci pojedince ekstra klase.

Karl-Hajnc Rumenige: Fudbalski filozof 8

Karl-Hajnc Rumenige: Fudbalski filozof

Predsednik Bajern Minhena Karl-Hajnc Rumenige zatražio je ograničavanje plata fudbalerima upozoravajući da će u suprotnom fudbal kakav danas znamo otići u tačku iz koje više nema povratka.

Lana Bastašić: "Veštica" iz Zemlje čuda 9

Lana Bastašić: „Veštica“ iz Zemlje čuda

„Ulazila sam u prodavnicu antikvarnih knjiga, tokom kišnog zagrebačkog popodneva, kada je ovo stiglo“, opisala je Lana Bastašić na svom Instagram profilu kako je izgledao trenutak u kome je saznala da je jedan od ovogodišnjih laureata Evropske nagrade za književnost.

Ivan Kostić: Idealista 10

Ivan Kostić: Idealista

Ivan Kostić, poslanik Dveri, odlučio se da štrajkuje glađu zajedno sa svojim kolegom i liderom stranke gledajući „rulju kako vređa Boška Obradovića, porodicu i pretke, nazivajući Boška pogrdnim imenima“.

Felisijen Kabuga: Finansijer genocida 11

Felisijen Kabuga: Finansijer genocida

Felisijen Kabuga, osumnjičen da je učestvovao u genocidu u Ruandi, uhapšen je u blizini Pariza pošto je 25 godina proveo u bekstvu, živeći pod lažnim identitetom.

Toni Đerona: Profesor u rukometu  12

Toni Đerona: Profesor u rukometu 

Seniorska muška rukometna reprezentacija Srbije ponovo je predata u ruke jednom strancu, jer je Španac Antoni Toni Đerona Salaet pretekao domaće protivkandidate u trci za selektorsku klupu ispražnjenu povlačenjem Nenada Peruničića.

Vladika Joanikije: Molitvenik 13

Vladika Joanikije: Molitvenik

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije (Mićović) ući će u crkvenu i državnu istoriju Crne Gore kao prvi srpski vladika koji je uhapšen u 21. veku u ovoj bivšoj jugoslovenskoj republici.

Slobodan Cvejić: Profesor iz REM-a 14

Slobodan Cvejić: Profesor iz REM-a

Redovni profesor Filozofskog fakulteta Slobodan Cvejić izabran je za člana Saveta REM-a u februaru ove godine, kao kandidat Odbora za kulturu i javno informisanje Skupštine AP Vojvodine.

Boško Đurovski: Pravoverni brat 15

Boško Đurovski: Pravoverni brat

Čuveni fudbaler i trener Crvene zvezde Boško Đurovski odlučio je da sa travnatog pređe na politički teren i postane kandidat za narodnog poslanika koalicije Zdrava Srbija i Bolja Srbija.