Ljudi

Dejan Bulatović: Disident 2

Dejan Bulatović: Disident

Dejanu Bulatoviću, potpredsedniku Stranke slobode i pravde, dan nakon što je na konferenciji na Andrićevom vencu postavio pitanje predsedniku Vučiću „kako ga nije sramota da se bahati i nosi patike od 70.000 dinara dok je svako deseto dete u Srbiji gladno“, policija je došla u kuću i oduzela mu lovačko naoružanje koje je legalno posedovao.

Kamala Haris: "Jedna od najboljih" 3

Kamala Haris: „Jedna od najboljih“

„Neustrašivi borac za malog čoveka i jedna od najboljih predstavnica naroda u državi“, tako je u objavi na Tviteru Džozef Bajden, kandidat demokrata za predsednika Amerike, predstavio Kamalu Haris, svoju kandidatkinju za potpredsednicu SAD.

Milorad Mažić: Stvarno najbolji 8

Milorad Mažić: Stvarno najbolji

Najbolji srpski fudbalski sudija Milorad Mažić odlučio je da završi profesionalnu karijeru i prihvati ponudu Fudbalskog saveza Kipra, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor po kojem će biti zadužen za poslove kadriranja i organizacije unutar tamošnje sudijske organizacije.

Smilja Tišma: Od logora do parlamenta 9

Smilja Tišma: Od logora do parlamenta

„Bila sam na mnogo kongresa, omladinskih i partijskih. Mnoge sam brojnije sednice vodila, partijske i sindikalne, sa više od 2.000 ljudi, pa zašto ne i sednicu Skupštine Srbije. To nije problem“, ovako je reagovala Smilja Tišma, najstarija poslanica novog saziva srpskog parlamenta, kada joj je ponuđeno da predsedava konstitutivnoj sednici.

Luis Hamilton: Bolji i od Sene 10

Luis Hamilton: Bolji i od Sene

U karijeri je 87 puta osvajao velike nagrade u Formuli 1, međutim Lus Hamilton verovatno ne pamti da je imao neizvesniji i rizičniji završetak trke od one odvožene u nedelju na „Silverstonu“.

Srđan Spiridonović: Stankovićev džoker 11

Srđan Spiridonović: Stankovićev džoker

Ako se po jutru dan poznaje, Crvena zvezda je dovođenjem Srđana Spiridonovića napravila odličan posao. Krilni napadač postigao je gol već na debiju za crveno-bele, u prvom kolu Superlige protiv Novog Pazara (3:0).

Darko Šarić: Osuđeni bos 12

Darko Šarić: Osuđeni bos

Specijalni sud u Beogradu osudio je juče na jedinstvenu kaznu od devet godina zatvora godina Darka Šarića kao organizatora kriminalne grupe koja je „oprala“ više od 20 miliona evra, za koji se veruje da je stečen krijumčarenjem kokaina.

Ričard Mur: Novi šef MI6 13

Ričard Mur: Novi šef MI6

Za narednog šefa britanske tajne obaveštajne službe, poznate pod imenom MI6, imenovan je Ričard Mur, sadašnji politički direktor ministarstva spoljnih poslova i bivši ambasador u Turskoj.

Milan Marić: Glumac sa stavom 14

Milan Marić: Glumac sa stavom

Da se ova zemlja iole približava normalnosti, uređenom, pristojnom, načinu postojanja, onda bismo o glumcu Milanu Mariću pisali zato što mu je sutra 30. rođendan ili zato što nije mala stvar što će baš on na filmu ovekovečiti legendarnog Tomu Zdravkovića.

Sulejman Ugljanin: Teoretičar zavere 15

Sulejman Ugljanin: Teoretičar zavere

Građani naših prostora, bez obzira na versku, nacionalnu pripadnost, političko opredeljenje ili državljanstvo, vole teorije zavere.