Ljudi

Suzan Dinidž: Najmoćnija žena u fudbalu

Predsednica televizijskog kanala „Animal planet“ Suzan Dinidž (51) preuzeće 1. januara sledeće godine funkciju izvršne direktorke Premijer lige.

Nikola Gruevski: Emigrant

Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski pobegao je u Mađarsku, gde je, kako ja napisao na svom profilu na Fejsbuku, zatražio politički azil.

Minja Subota: Za decu i odrasle

Minja Subota koji u predsedničkoj kampanji Aleksandra Vučića peva penzionerima pesmu „Deca su ukras sveta“, verovatno je jedan od najbizarnijih trenutaka te kampanje i prizor koji svima nama koji smo uz tu pesmu odrastali, kako je primećeno u jednoj Danasovoj kolumni, remeti naše sopstveno sećanje na detinjstvo.

Milan Pavkov: Od „ružnog pačeta“ do Zvezdine „zlatne koke“

Do utorka uveče uglavnom je bio predmet podsmeha; poslednjih godinu i po dana na klackalici između niškog Radničkog i Crvene zvezde, a tokom leta napadač zbog kojeg su, između ostalog, crveno-beli češljali tržište kako bi pronašli startnog centarfora.

Branislav Mihajlović: Drugi predsednik

Branislav Mihajlović, još aktuelni predsednik Dosta je bilo, napustio je poslanički klub tog pokreta i zajedno sa još četvoro kolega formirao novi pod nazivom „Politika mora biti biti drugačija“.

Stopama Safina

Obično tako biva u vrhunskom profesionalnom sportu, i kad date sve od sebe, a to je mnogo, mora da se doda i ono makar malo sportske sreće za sinergiju koja trofeje znači.

Suzana Vasiljević: „Tanja“ za 1.000 evra

Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević dala je ostavku na mesto člana Nadzornog odbora Politike A. D. nakon obavljene naslovne strane Ilustrovane politike „Psi su pušteni“.

Prva među nejednakima

Imenovanje Sale-Vork Zevde za predsednicu zemlje Etiopija okrenulo je novo poglavlje u istoriji.

Stranac u Partizanu

Košarkaški klub Partizan danas će imenovati prvog stranca u istoriji za trenera.