Politika

Vukadinović: Političari o špijunskoj aferi kao u filmu Tri karte za Holivud 3

Vukadinović: Političari o špijunskoj aferi kao u filmu Tri karte za Holivud

Samostalni poslanik Đordje Vukadinović izjavio je danas da je „sama afera u vezi sa navodnom špijunažom i ugrožavanjem nacionalne bezbednosti, kao i način kako je afera lansirana neobičan i skandalozan i da podseća na scene iz domaćeg filma „Tri karte za Holivud“ u kome se u nekoj srpskoj palanci prepucavaju lokalni rusofili i amerikanofili“.

Kako SNS obučava botove da "hejtuju" opozicionare? 8

Kako SNS obučava botove da „hejtuju“ opozicionare?

Više od 80 odsto ljudi koji su bili u toj sali, u Alibunaru, u kojoj je poverenica Srpske napredne stranke za južnobanatski okrug, Danijela Lončar, organizovala obuku takozvanih botove kako da pišu i predstavljaju lidere opozicije i sve one koji kritički misle o režimu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nekada su bili članovi Demokratske stranke.

Nezadovoljni u DS i SDS osnivaju novu organizaciju? 9

Nezadovoljni u DS i SDS osnivaju novu organizaciju?

Do formalnog ujedinjenja Demokratske stranke, koje podrazumeva i formalno gašenje Zajedno za Srbiju i Socijaldemokratske stranke, neće doći do 15. decembra kako je najavljivano u medijima, nezvanično je rečeno Danasu u ove tri partije.

Đilas: Mali pokušao da objasni da je 23 manje od 18 10

Đilas: Mali pokušao da objasni da je 23 manje od 18

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas danas je izjavio da ministar finansija Srbije Siniša Mali nije odgovorio ni na jednu činjenicu koju je naveo u prilog oceni o rastu javnog duga od 2012. godine.

Niškom SZS odobrena sala koju je koristila Srpska desnica 11

Niškom SZS odobrena sala koju je koristila Srpska desnica

Niški Savez za Srbiju (SZS) dobio je saglasnot od niške gradske opštine Pantelej da sledećeg utorka održi svoj skup u istoj sali u kojoj je Srpska desnica  18. novembra osnovala svoj opštinski odbor, a koja se nalazi u zgradi koju kao svoje sedište koristi Policijska stanica Pantelej.