Politika

Šešelj: Neki iz vrha države imali neozbiljan pristup na početku epidemije 3

Šešelj: Neki iz vrha države imali neozbiljan pristup na početku epidemije

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj izjavio je večeras da u slučaju drugog talasa pandemije korona virusa država treba da primeni mere iza kojih stoji struka ali i upozorio da se ne sme dozvoliti neozbiljan pristup „nekih iz vrha vlasti“ sa početka epidemije.

Metla 2020: Za strožije kažnjavanje korupcije 9

Metla 2020: Za strožije kažnjavanje korupcije

Član predsedništva pokreta Metla 2020 Miloš Jovanović izjavio je da će ukinuti mogućnost da se za korupciju izriču kazne ispod zakonskog minimuma od dve godine zatvora, saopšteno je danas iz te organizacije.

Zukorlić: Za sela odobriti poreske olakšice 10

Zukorlić: Za sela odobriti poreske olakšice

Nosilac liste koalicije Samo pravo – Stranka pravde i pomirenja i Demokratska partija Makedonaca, akademik Muamer Zukorlić izjavio je da za sela treba odobriti posebne poreske olakšice.

Tužilaštvo proverava navode Tačija 12

Tužilaštvo proverava navode Tačija

Portparol Specijalnog tužilaštva Kosova Ekrem Ljutfiu izjavio je danas da je to tužilaštvo krenulo u proces prikupljanja informacija o tome da li je neka neovlašćena osoba ulazila u sobu za prisluškivanje u Telekomu Kosova, javlja Gazeta Ekspres.

SDA Sandžaka izdala Izetbegovića 14

SDA Sandžaka izdala Izetbegovića

Povodom tridesetogodišnjice od osnivanja SDA BiH, bivši predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) i bivši visoki funkcioner SDA Sandžaka Esad Džudžo, ocenio je da je ta partija u Sandžaku „izdala političku filozofiju Alije Izetbegovića“.