Politika

Osmani: Srbija negira zločine 2

Osmani: Srbija negira zločine

Potpredsednica Demokratskog saveza Kosova Vjosa Osmani izjavila je da se na Međunarodni dan sećanja na žrtve genocida sećamo svih onih koji su izgubili živote kao rezultat genocidne politike srpske države, a posebno dece koju je taj režim ubio i masakrirao, prenosi Kosova onlajn.

Milićević: Na vlast se dolazi na izborima 3

Milićević: Na vlast se dolazi na izborima

Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević ocenio je danas da je ono što se dogodilo u subotu uveče, ispred Doma Narodne skupštine, „nasilničko i siledžijsko ponašanje i to ne sme i ne može da postane osnovna norma društvenog ponašanja u Srbiji“.

Đorđević potpisao Memorandum o razumevanju s Rusijom 9

Đorđević potpisao Memorandum o razumevanju s Rusijom

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević potpisao je danas sa sekretarkom Društvene Palate Rusije Lidijom Mikhevom Memorandum o saradnji i razumevanju, saopštilo je Ministarstvo.

Koalicija za nadzor javnih finansija: Vlada još jednom suspendovala Zakon 12

Koalicija za nadzor javnih finansija: Vlada još jednom suspendovala Zakon

Usvajanjem predloga zakona u cilju navodnog ubrzavanja izgradnje infrastrukturnih projekata od posebnog značaja za Srbiju, Vlada je još jednom suspendovala Zakon o javnim nabavkama i širom otvorila vrata zloupotrebama i korupciji, ocenila je danas Koalicija za nadzor javnih finansija.

"1 od 5 miliona" Živkoviću: Držite se date reči 14

„1 od 5 miliona“ Živkoviću: Držite se date reči

Predstavnici Udruženja „1od5miliona“ nedelju dan nakon upućenog zahteva još nisu dobili odgovor čelnika Radio-televizije Srbije (RTS), od kojih je zatraženo objektivno izveštavanje o protestima koji se svake subote dešavaju u Beogradu.