Scena

Električni orgazam pomera turneju i beogradski koncert 2

Električni orgazam pomera turneju i beogradski koncert

Beogradski rok bend Električni orgazam zbog situacije u vezi korona virusa pomerio je planiranu turneju povodom 40 godina postojanja, kao i beogradski koncert zakazan u Kombank dvorani, saopšteno je danas.

Max Juričić objavljuje novi singl i spot u čast prijatelju Vladi Divljanu (VIDEO) 8

Max Juričić objavljuje novi singl i spot u čast prijatelju Vladi Divljanu (VIDEO)

Mladen Max Juričić, gitarista koji je od Azre i Filma preko Le Cineme, Vještica i Šo Mazgoon stigao do Ljetno kino big banda i bio jedan od najbližih muzičkih saradnika Vlade Divljana u njegovim poslednjim godinama stvaralaštva, sa novim autorskim projektom Plesač sporog Stepa objavljuje četvrti singl  „7 nota 100 života“ kojim odaje počast Vladi Divljanu.

Parni valjak odložen za 3. oktobar u Novom Sadu 10

Parni valjak odložen za 3. oktobar u Novom Sadu

Legendarni rok bend Parni Valjak zbog novonastale situacije sa Korona virusom održaće 3. oktobra (20:00) koncert u velikoj dvorani “Spensa” u Novom Sadu, koji je bio planiran za 3. april, saopštila je koncertna agencija Long Plej.

Tom Henks stabilno, snimanje filma odloženo 11

Tom Henks stabilno, snimanje filma odloženo

Imamo COVID-19, nalazimo se u izolaciji i ne širimo virus, napisao je glumac Tom Henks u objavi na društvenoj mreži, a studio Varner Bros saopštio je da će odložiti snimanje filma o Elvisu Prisliju, najavljenog za oktobar 2021, u kome Henks igra ulogu Prislijevog menadžera.

Nipplepeople odložili za 4. jun Novi Sad i 5. jun Beograd 13

Nipplepeople odložili za 4. jun Novi Sad i 5. jun Beograd

Elektropop duo Nipplepeople odložio je sve datume svoje regionalne „Softcore“ turneje, u okviru koje su ih očekivali koncerti 20. marta u Domu omladine Beograda, 21. marta u „Čaurnici“ u Kragujevcu i 26. marta u Domu kulture u Novom Sadu.

Filmski i muzički vodič odloženi do daljeg 14

Filmski i muzički vodič odloženi do daljeg

Obaveštavamo čitaoce da zbog donete odluke kojom će Vlada ozvaničiti zabranu skupova u zatvorenim prostorima, na kojima se okuplja više od 100 ljudi, Danasov Filmski i Muzički vodič do daljeg odlaže preporuke za bioskopske projekcije i koncerte.

Preminuo glumac Maks fon Sidov 15

Preminuo glumac Maks fon Sidov

Švedski glumac Maks fon Sidov koji je igrao u brojnim američkim i evropskim filmovima umro je u 91. godini.