Scena

Objavljena muzika iz druge sezone Državnog službenika 10

Objavljena muzika iz druge sezone Državnog službenika

Ovih dana objavljen je soundtrack druge sezone „Državnog službenika“, pa će svi ljubitelji kvalitetne muzike moći da uživaju u 33 minuta najboljih muzičkih tema iz nastavka ove popularne serije koja se emituje na kanalu Superstar.

Mikstejp za postkarantin: Plejlistu pravi Despot Tomić 11

Mikstejp za postkarantin: Plejlistu pravi Despot Tomić

Kao i uvjek nemamo dovoljno zdrave muzike, mislim na čitavo naše govorno područije. Djeci koja hoće nešto da naprave od sebe su zamazali oči casting show-ovima. Svako hoće da bude popularan i hoće da bude “pevač”.

Bajaga dobitnik nagrade za životno delo 12

Bajaga dobitnik nagrade za životno delo

Fontmen benda Bajaga i instruktori Momčilo Bajagić Bajaga ovogodišnji je dobitnik nagrade „Darko Kraljić“, koju mu je Udruženje kompozitora Srbije (UKS) dodelilo za životno delo u domenu popularne muzike za 2019. godinu.

Rok muzičari serijom koncerata prikupljaju sredstva za lečenje male Anike Manić 13

Rok muzičari serijom koncerata prikupljaju sredstva za lečenje male Anike Manić

– Svima su nam potrebne dobre vesti, a za Aniku i njene roditelje i puno više od toga. Tokom ove nedelje se u zemunskom klubu Fest održava niz koncerata čiji je kompletan prihod namenjen Anikinom lečenju, pozivamo sve koji su u mogućnosti da dođu na bilo koju od ovih svirki, ili da pošalju SMS – to poručuju muzičari iz benda Kanda Kodža i Nebojša, koji večeras nastupaju u klubu Fest na humanitarnom koncertu FEST #ZaAniku.

Tamburica fest u novom formatu    14

Tamburica fest u novom formatu   

Sinoć je počeo ovogodišnji, 13. po redu svetski festival tamburaške muzike, „Tamburica fest 2020“, u potpuno novom formatu, kao multimedijalna manifestacija i u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, na kojoj, tokom tri dana održavanja, nastupaju tamburaški sastavi iz  Srbije, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.

Pola veka Yu Grupe 29. novembra 15

Pola veka Yu Grupe 29. novembra

Institucija jugoslovenskog i srpskog rokenrola Yu Grupa počeće obeležavanje velikog, u regionu jedinstvenog jubileja 50 godina postojanja koncertom na svoj rođendan 29. novembra (20:00) u Kombank dvorani u Beogradu.