Scena

Kako festivali mogu da naprave razliku ovog leta 10

Kako festivali mogu da naprave razliku ovog leta

Pandemija kovida 19 je najoštrije pogodila manifestacionu i muzičku industriju, imajući u vidu da su masovna okupljanja prva bila zabranjena i biće poslednja ponovo dozvoljena.

Uz Danas sve spremno za Exit Life Stream 11

Uz Danas sve spremno za Exit Life Stream

Današnje vikend izdanje lista Danas, sa specijalnim omotom posvećenim Exitovom programu LIFE STREAM, isporučeno je na lice mesta na Petrovaradinsku tvrđavu gde Exit i večeras i sutra uveče organizuje festivalski program po svim propisima uvedenim zbog pandemije.

Nastavak sedme sezone kluba Barutana 12

Nastavak sedme sezone kluba Barutana

Ljubitelji letnjeg kluba Barutana će u subotu 5. septembra, od 20 časova do 1 sat iza ponoći, imati priliku da uživaju u muzičkom izboru lokalnih di-džej heroja, Ilije Đokovića i Lee Dobričić.

Amira Medunjanin na Arsenalu i u Vrnjačkoj Banji 13

Amira Medunjanin na Arsenalu i u Vrnjačkoj Banji

Pevačica sevdalinki i tradicionala svetskog glasa Amira Medunjanin vraća se pred našu publiku, nakon višemesečne pauze usled pandemije Kovid-19, prvim nastupom u karijeri 9. septembra (20:00) na Arsenal Festu u Kragujevcu i 10. septembra (20:00) koncertom na Letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji.

Bioskopi posle polugodišnje pauze prikazuju animirani film "Superjunak Samsam" 14

Bioskopi posle polugodišnje pauze prikazuju animirani film „Superjunak Samsam“

Nakon šest meseci pauze i prestanka rada bioskopa zbog pandemije virusa korona konačno će i najmlađa publika moći da uživa u maštovitim avanturama, sinhronizovanim animiranim filmovima! Prva među njima je francuska animacija „SUPERJUNAK SAMSAM“ koja će se od subote, 5. septembra naći na velikom platnu domaćih bioskopa i redovnom repertoaru istih.