Scena

Božo Vrećo poziva na koncert u Beogradu (VIDEO) 3

Božo Vrećo poziva na koncert u Beogradu (VIDEO)

Svestrani umetnik, vrhunski interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo kaže da je posebno inspirisan za veliki koncert u Beogradu i u kratkoj video poruci pozvao je svoje poštovaoce da dođu 14. decembra (20:30) u Sava centar.

Odložen Balaševićev koncert u Kragujevcu 9

Odložen Balaševićev koncert u Kragujevcu

Iz zdravstvenih razloga odložen je koncert legendarnog kantautora Đorđa Balaševića koji je bio zakazan za večeras u rasprodatoj dvorani „SBB hali Jezero“ u Kragujevcu.

Muzički vodič od 15. do 22. novembra 10

Muzički vodič od 15. do 22. novembra

Svakog petka portal Danasa preporučuje žurke, svirke, koncerte i događaje praćene dobrim zvukom, koji će biti održani u narednih sedam dana.

Spot sa živim izvođenjem kultne pesme "Užički heroin" (VIDEO) 11

Spot sa živim izvođenjem kultne pesme „Užički heroin“ (VIDEO)

Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je spot sa živim izvođenjem kultne pesme „Užički heroin“, pred koncerte 29. novembra (22:00) u klubu „Feedback“ u Nišu, i potom 2. i 3. decembra (21:00) u dvorani „Amerikana“ Doma omladine Beograda.

Akordeonisti nastupaju sa Vlatkom Stefanovskim u Kolarcu 14

Akordeonisti nastupaju sa Vlatkom Stefanovskim u Kolarcu

Kragujevački akademski orkestar akordeonista pod vođstvom dirigenta Predraga Kostovića održaće koncert 24. novembra (20:00) u velikoj dvorani „Kolarčeve zadužbine“ u Beogradu, gde će im specijalni gost biti proslavljeni gitarista Vlatko Stefanovski.