Scena

Britanski hevi metal bend Saxon otvara 52. Gitarijadu 28. juna

Do najduže po trajanju i najveće rokenrol manifestacije na zapadnom Balkanu, zaječarske Gitarijade ostalo je nešto više od mesec dana, poznati su headlineri, program manifestacije, a u toku prijavljivanje za mesto u rok kampu 52. Gitarijade.

Arsenal dobija svoj filmski festival (VIDEO)

Arsenal Film Fest (AFF) biće održan od 7. do 10. juna, uz projekcije muzičkih dokumentaraca o Vitni Hjuston, Grejs Džons, Lajbahu i drugima, u Knjaževsko-srpskom teatru u Kragujevcu, na koje se ulazi besplatno uz kupljenu ulaznicu za Arsenal Fest 08, saopštio je Long Play.

Rok kamp za devojčice

Drugo izdanje Rok kampa za devojčice održaće se od 25. juna do 1. jula u Sremskim Karlovcima, a poziv za učešće otvoren je do 20. maja.

Ko je mladić koji je izazvao incident na Evroviziji

Finale 63. Evrovizije u Lisabonu obeležio je incident tokom nastupa britanske pevačice SuRie, kada je na binu upao muškarac i pevačici oteo mikrofon, nakon čega je odmah reagovalo obezbeđenje.

Rosić: Divljanov rođendan iskreno okupljanje, bez privođenja ljudi

Novinar “Nedeljnika” Branko Rosić ocenio je u Novom danu TV N1 da je koncert koji je 10. maja bio održan povodom 60. rođendana Vlade Divljana bio pravi Dan pobede, jer je pokazao da je zajednički život u regionu moguć, čak i u danima varnica između Srbije i Hrvatske.