Scena

Džoni Štulić je otišao na vreme

U UK Stari grad večeras je održana prva srpska promocija romana Štulić:biografija, Hrvoja Horvata, rok kritičara i novinara iz Zagreba.

Nipplepeople priredio performans u Beogradu (FOTO)

Elektro pop Nipplepeople u petak su u rasprodatoj dvorani “Amerikana” Doma omladine Beogradu, potvrdili svoj status prvorazredne koncertne atrakcije, priredivši oduševljenoj publici jedinstveno veče audio-vizuelnog performansa i žurke.

Nele Karajlić i Goblini na Arsenal festu

„Ja sam posljednji put svir’o u Kragujevcu još kad se proizvodio fićo. Sad kad dolazim valjda će doć’ i folksvagen? To će bit’ skok i za mene i za Kragujevac“, duhovito najavljuje svoj nastup Nele Karajlić, koji za Arsenal priprema visokoenergetski „best of“ nastup…

Muzički vodič od 8. do 15. marta

Svakog petka portal Danasa preporučuje žurke, svirke, koncerte, i događaje praćene dobrim zvukom, koji će se odviti u narednih sedam dana.

Kolja završava seriju koncerata u Novom Sadu

Kultni muzičar Nikola Pejaković Kolja nastavlja da promoviše novi album „4 Prsta“ svirkama 15. i 16. marta u zemunskom klubu „Fest“, dok će 17. marta održati poslednji u seriji koncerata u „Studiju M“ u Novom Sadu.

Dečje muzičke svečanosti od 18. marta u DKC Beograd

U Velikoj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd, Takovska 8, u ponedeljak, 18. marta, u 10 časova, počinje 49. DEMUS – Dečje muzičke svečanosti, koje tradicionalno organizuje Dečji kulturni centar Beograd, u saradnji sa školama i organizacijom „Prijatelji dece Beograda“.