Scena

Džez trenutak Josipe Lisac u Sava centru  (VIDEO, FOTO) 2

Džez trenutak Josipe Lisac u Sava centru (VIDEO, FOTO)

Dame se ne pitaju za godine posebno ne Josipa Lisac čije su pesme izvan svakog okvira prostora i vremena ali budući da je ljudski mozak naštelovan tako da brojkama obeležava različite faze života, onda treba reći da je Josipa Lisac svoj sedamdeseti rođendan proslavila u Beogradu, a kako drugačije nego jednim dobrim koncertom.

Beloruski bend Molchat Dom u klubu Dragstor 9

Beloruski bend Molchat Dom u klubu Dragstor

U okviru turneje “Oluja nad Europom“, popularni beloruski bend Molchat Doma (u prevodu “Ćutanje kod kuće“) posetiće Beograd u sredu, 12. februara, i nastupiti i klubu Dragstor.

San Remo: Prekinuli nastup pa diskvalifikovani 10

San Remo: Prekinuli nastup pa diskvalifikovani

Na italijanskom muzičkom festivalu San Remo dogodio se incident kada su se dva pevača Morgan i Bugo, koji su nastupali kao duo pretposlednje večeri, posvađala oko aranžmana pesme, zbog čega je jedan od njih izašao sa bine, a drugi zatim prekinuo izvođenje, prenosi N1

Globalna tehno zvezda Adam Beyer u Beogradu 12

Globalna tehno zvezda Adam Beyer u Beogradu

Globalna tehno zvezda, Adam Beyer, predstaviće beogradskoj publici izvođače sa svoje izdavačke kuće Drumcode, koja važi za jedan od najvećih lejblova današnjice, u petak 24. aprila u Hangaru u Luci Beograd, saopŠtili su organizatori.

Duet Marka Luisa i Lene Kovačević (VIDEO) 13

Duet Marka Luisa i Lene Kovačević (VIDEO)

Marko Louis je uradio emotivan duet sa Lenom Kovačević pod nazivom “Kraj” i time najavio početak regionalne turneje “Beskraj tour by Barcaffe” i beogradski koncert 26.marta u Kombank dvorani.

Muzički vodič od 7. do 14. februara 15

Muzički vodič od 7. do 14. februara

Svakog petka portal Danasa preporučuje žurke, svirke, koncerte i događaje praćene dobrim zvukom, koji će biti održani u narednih sedam dana.