Scena

Preminuo njujorški reper DMX 2

Preminuo njujorški reper DMX

Njujorški reper Di Em Eks (DMX), koji je pre nekoliko dana hospitalizovan posle srčanog udara, preminuo je danas u bolnici u okolini Njujorka.

Bend E-play dobio nagradu za pesmu i hit godine 8

Bend E-play dobio nagradu za pesmu i hit godine

Dobitnik nagrade za „Pesmu godine“ emisije Bunt je bend E-play, za pesmu „Sloboda“, a ova pesma je bila izabrana i za za hit godine „Top liste Bunt“, po izboru urednika.

Huteneni Hibrid 27. i 28. mart od 20 časova 9

Huteneni Hibrid 27. i 28. mart od 20 časova

„Nismo prošlog decembra slavili Kišobran rođendan, kao što nismo obeležili na odgovarajući način ni 20 godina Pop Depresije. Zato jesmo okupili neke od bendova i muzičara sa kojima sarađujemo i organizovali smo Huteneni Hibrid – naš dvodnevni online festival“, istakli su organizatori festivala Huteneni Hibrid, koji će biti održan večeras u 20 časova, ali i sutra u isto vreme.

Skup podrške umetnicima Bigza 10

Skup podrške umetnicima Bigza

„Bigz odlazi u istoriju. Umetnici na ulicu. U subotu u podne ispred zgrade Bigza u Bulevaru vojvode Mišića biće organizovan skup sa ciljem da se skrene pažnja nadležnim institucijama o problemima stotina umetnika iz zgrade Bigza“, najavljeno je iz Centra alternativne kulture Bigz povodom skupa koji nosi naziv Prostor za umetnike.

Kraj epohe u kojoj je muzika imala moć i uticaj 12

Kraj epohe u kojoj je muzika imala moć i uticaj

U novom dokumentarcu „Tina“, koji će premijerno biti prikazan 27. marta na HBO televiziji, slavna pevačica Tina Tarner saopštila je da se povlači sa muzičke scene.