Scena

„My baby“ uskoro u Beogradu

Nije trebalo dugo amsterdamskom hipnotičkom bluz trance triju da pokori svet svojom muzikom. Njihov močvarni bluz i fankom inspirisani zvuk spreman je da na vas pusti tešku čaroliju i učini da plešete do ranih jutarnjih časova.

Muzički vodič od 16. do 23. novembra

Svakog petka portal Danasa preporučuje žurke, svirke, koncerte, i događaje praćene dobrim zvukom, koji će se odviti u narednih sedam dana. Pogledajte šta je sve najavljeno od muzičkih dešavanja za predstojeći period. Sadržaj je preuzet sa online najava događaja.

Jinx slave 25 godina u Beogradu

Alt-pop bend Jinx će koncertom 21. decembra (21 časova) u dvorani „Amerikana“ Doma omladine Beograda proslaviti 25 godina karijere.

Dvočasovna svirka Kolje u bivšem Domu sindikata (VIDEO) (FOTO)

Gitarista i pevač Nikola Pejaković Kolja promovisao je u subotu uveče novi autorski album „4 Prsta“ koncertom u rasprodatoj Kombank dvorani (bivšem Domu sindikata), odakle je posle skoro dvočasovne svirke ispraćen gromoglasnim ovacijama i skandiranjem beogradske publike.

Piter Marfi: Beograde, volimo te! (FOTO) (VIDEO)

Kultni muzičar Peter Murphy u petak uveče održao je koncert pred preko 3.500 posetilaca u prostoru Hangara u Luci Beograd u okviru turneje „40 Years of Bauhaus Ruby Celebration Feat. David J“.