Bend "Keni nije mrtav" objavio novi singl "Samodisciplina" 1Foto: Promo

Energični trio, Keni nije mrtav, objavio je novi singl pod nazivom „Samodisciplina“, sa albuma koji su spremili za ovu godinu.

Keniji, jedan od koncertno najaktivnijih bendova u zemlji, u susret povratku nastupa i otvaranju ivent industrije fanovima moderne gitarske muzike će se predstavlja se upravo ovim singlom.

„Sve planove oko singlova i albuma smo promenili, isčekujući koncerte. Situacija je takva da konačno možemo da kažemo da će album izaći tokom godine, i da ćemo opet svirati svuda gde je to moguće. Od 18. juna tu je „Samodisciplina“, u susret prvim koncertima posle više od godinu dana. Izuzetno se radujemo tome“, poručuju iz benda.

Keni nije mrtav je specifično isprofilisani moderni punk bend, sa raznim pop elementima, pesmama koje ljude pokreću na igru i tekstovima koji opisuju svakodnevnice jedne generacije.
„Samodisciplina“ je spoj modernog synth zvuka i energičnog gitarskog zvuka koji Keniji isporučuju sa bine.

Singl izlazi u susret prvim koncertima u 2021. godine. 24.juna, u četvrtak, Keni nije mrtav nastupa na Arsenal festu, a 25.juna otvaraju devetu sezonu serijala „Koncerti na zidiću“, na Platou Milana Mladenovića ispred beogradskog Doma omladine.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.