Buka! Sada! - više od žurke 1

Na svojevrsnoj kućnoj zabavi, kako kažu, gde će svoj muzički izbor predstaviti najveći rokenroleri Beograda, za gramofonima „Buke!“ smenjivaće se: Cane (Partibrejkers, Škrtice), DJ Njegova ekselencija Crni zub (Disciplin A Kitschme), Gile (Električni orgazam), Vikler (Bad Copy), Vuča (Darkwood Dub. Minilinija), Vukašin (irieFM), Kojot (Hornsman Coyote, ex Eyesburn), Vasil Hadžimanov, Oliver Nektarijević (Kanda, Kodža i Nebojša) i Rambo Amadeus. Program će biti organizovan na dve bine .

Svi zaljubljenici u muziku i ploče tokom „Buke“ moći će da uživaju u dražima kupovine vinila. U susret Record Store Day-u (21. aprila) a zahvaljujući izdavačkoj kući Mascom, biće postavljen štand Mascom u Buci na kom će se naći klasici rokenrol istorije i to po veoma pristupačnim cenama, uključujući i albume pojedinih izvođača koji će tokom večeri nastupiti kao disk-džokeji.

Zahvaljujući Goranki Matić, čuvenoj fotografkinji, „Buka! Sada!“ imaće upečatljiv vizuelni identitet. Njega će činiti printovi Gorankinih fotografija velikih formata kao i posebno dizajnirani kolaži printova omota kultnih albuma.

Karte za ovaj događaj staju 1.200, a na ulazu će biti 1.500 dinara.