Elektromattik objavio svoj prvi album 1Foto: Ivan Grlić

Album je sniman u Beogradu 2018.godine. Produkciju potpisuju Marko Marović i članovi grupe, a mastering je delo Filipa Dasta iz Mančestera.

Kao gosti u realizaciji albuma pomogli su i poznati džez pijanista Milan Petrović na klavijaturama, Nikola Vukotić („Maika“, „Lollobrigida“, „Petar Pan“) na perkusijama i Marko Vidojević („RokBulevar“) na pratećim vokalima.

Digitalnu formu albuma objavio je “CD Baby”, a izdanje se može naći na svim streaming/download platformama širom sveta, dok je izdavač cd-a u limitiranom tiražu sam bend. Za prvi video singl, izabrana je pesma“Moram da te pronađem”.

Elektromattik sačinjavaju iskusni muzičari koji su svirali u raznim domaćim rok  bendovima.

Na bass gitari je Feliks ( „S.T.R.A.H.“, „Optimal Problem“, „Manisent i Mentalnost“ ), gitaru svira Nemanja ( „Polyester Shock“ ), za bubnjevima je Isidor ( „Bilbord“, „Untouchablues“, “Bane Lalić& MVP” ) a vokalom se bavi Daniel ( „Polyester Shock“).

– Lirički, pesme se bave današnjicom, sudbinama ljudi koji su se u ovom novom vremenu snašli, ili suprotno, apsolutno nisu, ljubavima, ličnim borbama, pobedama, pokušajima bekstva iz svakodnevnih dosadnih okvira načina življenja današnjice – kaže Daniel Mihajlović, frontmen i autor svih tekstova na albumu.