Foto: Dunja Dopsaj

Prvi Montenegro Beer Fest će otvoriti Van Gog.

„Belgrade Beer Fest je jedan od meni dražih festivala i uvek se posebno osećam na toj sceni. Kada su me organizatori pozvali da i ove godine učestvujem na Beer Festu, ali u Crnoj Gori, bio sam zaista počastvovan, jer će na Montenegro Beer Festu biti predstavljeno sve najbolje sa čuvenog beogradskog festivala“ rekao je Đule Van Gog.

On je rekao da za Montenegro Beer Fest pripremaju posebnu set listu na kojoj će se naći i pesme sa novog albuma „More bez obala“.

“Naslov albuma je metafora za našu unutrašnju slobodu koja mora da bude neograničena, zato dođite na Cetinje i doživite tri dana bezbrižnosti i slobode koja najbolje može da se doživi samo uz pravi rok’n’rol“, poručio je Đule.

Uživanje u vrhunskoj muzici će svakako upotpuniti i velika ponuda piva, te će pored najpoznatijih indrustrijskih piva posetioci biti u prilici da probaju i brojne pivske ukuse koje će predstaviti domaće kraft pivare. Inače, festivalski provod će činiti sedam zona sa različitim programskim sadržajima, ali i bogatom gastronomskom ponudom.

Uskoro će biti saopštena imena još muzičkih zvezda koje će učestvovati na prvom Montenegro Beer Festu, a sve informacije se mogu redovno pratiti na facebook stranici festivala https://www.facebook.com/montenegrobeerfest

Povezani tekstovi