Fejenord pikira Đuričića 1 EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Holandski velikan zainteresovan za srpskog vezistu.

Reprezentativac naše zemlje bliži se jubilarnom stotom meču za Sasuolo, ali ne pristaje na produžetak ugovora sa italijanskim poslodavcem, pa je sva prilika da će po isteku važećeg, na kraju sezone, potražiti novu sredinu. Možda i u predstojećem prelaznom roku, jer je to poslednja prilika da klub zaradi na njegovom odlasku. U Fejenord, na primer.

Pitanje je samo da li će potencijalni kupac pristati da plati obeštećenje ili će s njim potpisati predugovor ove zime, na šta fudbaler ima pravo.

U slučaju da ofanzivni igrač sredine terena izabere ekipu iz Roterdama to će mu biti drugi mandat u prvenstvu Holandije, gde je svojevremeno, kao veoma mlad, stigao iz obrenovačkog Radničkog.

Filip Đuričić u biografiji ima 99 mečeva za Herenven, 20 golova i 23 asistencije za ekipu iz „zemlje lala“, a u to vreme su talentovanog Srbina su zvali balkanskim Markom van Bastenom.

Posle napuštanja Holandije igrao je u Portugalu (Benfika), Nemačkoj (Majnc), Engleskoj (Sautempton) i Belgiji (Anderleht). Do dolaska u Italiju, gde je pre Sasuola bio član Sampdorije i Beneventa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari