Partizan časti navijače 1EPA-EFE/SRDJAN SUKi

Posle pobede u prvom delu dvomeča sa Spartom u Ligi konferencije, klub iz Humske daje besplatan ulaz na utakmicu sa Radničkim 1923.

Zbog dobrog raspoloženja posle dobijenog duela u Pragu (0:1) i važnosti borbe za titulu šampiona Srbije, uprava crno-belih odlučila je da ne neaplaćuje ulaznice za susret sa Kragujevčanima.

U nedelju na Topčidersko brdo dolazi ekipa sa „Čaira“ (15.30 časova), a svi koji budu hteli uživo da posmatraju tih 90 minuta moraće prethodno da podignu karte na blagajnama stadiona.

Posle 22 runde Superlige, ekipa trenera Aleksandra Stanojevića drži prvo mesto, sa pet bodova više od branioca trona Crvene zvezde, ali je za srećan ishod njihove večite trke za trofeje potrebno da što ređe kiksira do kraja regularnog dela šampionata i plej-ofa.

A utakmice sa tzv. malim rivalima, kao što je superligaški davljenik Radnički 1923, mogu da budu klizav teren. Pogotovo kada na klupi sedi Nenad Lalatović, provereni superligaški stručnjak koji obožava da igra protiv Partizana i ume da mu kvari planove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari