AFP: Nevakcinisani Đoković mnogo rizikuje

Ostavite komentar


  1. Šta bi bilo da se vakcinisao Sinofarm ili Sputnik vakcinom ? Pošto onda očigledno ne bi bio antivakser Šta bi mu onda spočitavali ? Šta bi morali da smisle, da je ruski ili kineski špijun verovatno ? Tj uopšte se ne radi o vakcinama, zdravlju i pandemiji, to je samo jadni izgovor za sprovođenje ciljeva perjanica novog svetskog poretka kome ne pripadaju mali ni nezavisni

  2. Važnije od karijere mu je da izgura svoja uverenja i antivaksersku politiku. On je sebi najpreči. Sa njim putuje cela ekipa njegovih saradnika, ali oni nemaju pravo na slobodan izbor nego su se vakcinisali da bi mogli njega da prate okolo.

  3. Mislila sam da je posao lekara imunizacija stanovništva, ko može biti vakcinisan, ko mora biti izuzet zbog karakteristika svog organizma. Sada vidim da pored političara i sudija u Australiji vakcinu i novinari u Srbiji. Svako dobro…

  4. Slučaj Đokovića je kao jedna lupa pod kojom se vidi sav apsurd primene postojećih mera i protokola u vezi sa koronom na svetskom nivou, uz istovremeno potpuno ogoljavanje fašizoidnosti tekovina onoga što se danas naziva razvijenim svetom.

  5. Apsolutno zasluzeno. Ne moze neko da daje vetar u ledja antivakserima i da igra na jednom od najvecih turnira ATP-a. Broj dva se vraca kuci, slavimo njegov pad i nadamo se da ce se sada opametiti i vakcinisati.

  6. Mislim da je napravio mnogo gresaka sto se tice odlaska u Australiju. Njegova verovanja a ne njegovo zdravlje su glavni razlog njegovog protivljenja. On veruje raznim guruima, samanima,posecuje piramide, itd. Zbog toga se ne vakcinise. Nama je bilo to smesno Kada smo citali novinske clanke ali to je njegov nacin zivota. Potpuno se slazem sa Bekerom. Ovo su zadnji trenuci da jos nesto osvoji. Da li ce njegova verovanja u ubedjenja biti jaci od njegove karijere je njegova odluka.

  7. Ma samo da ne zažali što se nije vakcinisani. Čovek ima para toliko da je obezbedio i svoje čukununuke… Smešni ste.

  8. To sto ne zeli da se vakcinise ovim necim, ne znaci da je antivakser. Ja sam svoju decu vakcinisao svim redovnim vakcinama. Ovom, sad posle svega, NI MRTAV. Jesam li ja antivakser? Ili samo imam mozak i pravo na misljenje i slobodu?

  9. Zakljucak ovog slucaja: više od 50 posto stanovnistva je nemislece, tačnije , misli i rade ono sto im vlade preko medija serviraju.

  10. A možda je sve ovo zbog Novakog stava o cistom vazduhu i kompaniji Rio Tinto koja je delom australijska kompanija.

  11. Pa evo vakcinisani su masovno u Izraelu i Australiji pa koliko zaraženih dnevno imaju.?
    Ovde čovek mora da se oozove na kvazi argumente poput prethodnog pošto empirijsko iskustvo za bovinare i čitaoce nije bitno.
    U mojoj ambulanti mnogo više vakcinisanih je obolelo nego onih koji se nisu vakcinisali i to je opažanje koje od septembea 2021.godine apsolutno pije vodu.

  12. On je već najveći, a ovako će ostati upamćen u istoriji kako je bio sprečen da to svima dokaže po ko zna koji put!
    Podrška i ostati dosledan!!!

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.