Agonija Fudbalskog kluba Borac iz Čačka

Svi zbunjeni, a prave se ludi

Ostavite komentar


  1. Фудбалски клубови су згодан начин за ширење локалног утицаја и корупцију, зато очекујте спасавање Борца и свих сличних.

  2. Slično je SNS uradio u Somboru. Umesto gradskog kluba Radnički osnovali „stranački“ klub Radnički 1912 koji sad ima sve privilegije a stari igra na pomoćnom terenu.

  3. Samo se treba setiti nedavnog gašenja FK Timok iz Zaječara nakon 99 godina postojanja a odmah zatim i preimenovanja seoskog FK Lubnica u FK Timok 1919 (kakva sličnost).
    I eto medela.
    A kako su nestale pare (grada Zaječara) u vreme prethodnika na funkcijama u FK Timok (Aca Lukas / Saša Mirković na primer nedavno), nema sigurnih naznaka da iko istražuje.
    Lopta se i dalje kotrlja…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.