Aleksandar Jovanović spreman: Ako večitog derbija bude, Partizan će opet imati bedem ispred svog gola 1Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović spreman za meč sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije.

Vaga pojavljivanja na sutrašnjem večitom derbiju još uvek preteže na stranu neučešća fudbalera Partizana, koji se, pak, spremaju kao da će ipak izaći na megdan Crvenoj zvezdi.

Treninzi na Teleoptiku se normalno odvijaju, trener Igor Duljaj priprema taktiku u igri „gluvih telefona“ govoreći da podržava svoju ekipu, a verovatno nadajući se da će istu izvesti na megdan najljućem rivalu.

U svemu tome, po crno-bele je ohrabrujuća informacija da je Aleksandar Jovanović zdravstveno dobro i da bi, ukoliko se u Partizanu predomisle, mogao da brani u polufinalu Kupa Srbije.

Ako se zna da je u pitanju možda i najbolji golman u Superligi ove sezone i da je bio prava hobotnica na pretposlednjem prvenstvenom večitom derbiju (2:2) jasno je da bi Partizan mogao da ima pravi bedem ispred svog gola.

Rođeni Nišlija povredio se na gostovanju Čukaričkom na Banovom brdu, kada se sudario sa Ivanovićem, fudbalerom belo-crnih, u težnji da pre njega stigne do lopte.

Zbog bolova u kolenu morao je pre vremena da napusti pomenuti meč, propusti poslednji duel sa Crvenom zvezdom i da svo vreme bude na terapijama.

Iako još uvek nije fit, pokazuje spremnost da bude na golu u polufinalu Kupa Srbije.

Poznato je i da je Jovanović veoma pouzdan u odbrani penala, a s obzirom na to da je verovatnoća da serija jedanaesteraca odluči pobednika poprilična, Partizan bi mogao da ima veoma bitan adut u tom smislu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari