Alanja podigla rampu, Milunović stiže u Crvenu zvezdu 1photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Iskusni defanzivac dogovorio sporazumni raskid ugovora sa turskim klubom.

Informacija Mozzart sporta kaže da je Nemanja Milunović završio kratku epizodu u Alanji i da će ove srede dobiti dokumentaciju potrebnu za povratak u klub sa „Rajka Mitića“. Uz mogućnost da već u toku dana potpiše dvogodišnju saradnju sa prvakom Srbije, s opcijom automatskog produženja za 12 meseci, u slučaju obostranog zadovljstva istom.

Dokazani štoper je prošlog leta odbio ostanak u dresu crveno-belih i otišao u Tursku, međutim klub je upao u finansijske probleme, pa je poželeo da ponovo promeni sredinu. Uprava crveno-belih je to saznala i odmah ga pozvala natrag, pod komandu trenera Dejana Stankovića, a sada je otklonjena poslednja prepreka za realizaciju pomenutog posla.

Dobra stvar i za njega i za Crvenu zvezdu je to što mu nije potrebno vreme za adaptaciju, pa nije isključeno da ponovo zaigra već na evropskoj premijeri u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, 3. avgusta.

Tokom prvog mandata u Crvenoj zvezdi, počev od 2019. godine, dotadašnji defanzivac BATE Borisova odigrao je 87 mečeva i postigao 10 golova, uz dve asistencije. Osvojio je tri titule i jedan Kup pre prethodnog transfera. .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari