Albanci traže kažnjavanje Srbije zbog zastave u svlačionici srpske reprezentacije

Ostavite komentar


  1. Šta kaže reakcija lista “Danas”, podržava li da su Kosovo i Metohija dio naše zemlje i da je bespravno oteta ili ne podržava?

  2. Шта су праву? Србија не признаје независност Косова и наравно да је мапа Србије са КиМ у свом саставу. Шта је спорно и нејасно?

  3. S ajvećim neprijateljima otvorili granice…Da se odmah Srbija povuče iz svih ugovora open Balkana. Dosta ponižavanja ovog naroda od strane vlastodržaca.

  4. Albanci traze. Pa ljudi kosovo nije medjunarodno priznata drzava. Priznao ih zapad pa sta. Kosovo je Srbija i ostaje Srbija pa makar opet ginuli

  5. Gradjani svih drzava imaju pravo da isticu mapu i obeleznja svoje drzave na utakmicama ali ne smeju da ispisuju poruke mrznje. Ukoliko se Srbiji zabrani da istice svoju mapu i poruku da nema predaje koja upucuje i na sportski duh doslo bi do diskrminacije. Srbija je clanica UNu i OEBSu sa granicama koje se nalaze na toj zastavi. Ako se navijacima Srbije isticanje svoje mape onda bi trebalo kazniti i UN i OEBS za koje je to zvanicna mapa.

  6. Albanci su zaboravili kada su u toku fudbalske utakmice ubacili dron sa zastavom velike Albanije?!
    Ovde se prikazuje Kosovo koje je i dalje deo Srbije. Ciao bella

  7. Sve takve i slicne provokacije su direktno inspirisane od najviših organa vlasti u Srbiji. Ništa novo.

  8. To sto su postali clqnica MOK a onda i mnogih sportskih organozacija je najveca bruka Srbije, a to smo uradili pod pritiskom licemera i lazova iz EU.

  9. А кад лети дрон са заставом велике Албаније,онда је све у реду! То је онда нормално!

  10. Ne postoji drzava koja se tako zova a da je clanica UN a tako da mogu da se bune gdje hoce. Osim toga nigdje nema poziva ni na nasilje a kamoli sta drugo

  11. Sta, genicid je sto se necemo predati da vratimo svoju zemlju otetu? To genocid?

  12. Genocid je Kada ubijas Djecu, silujes Zene, ubijas nevine ljude, Kada vodis Rat protiv nenaoruzanog Naroda. Pitaj Sakale. U srbiji su. Za 20 God. Stigli smo dosta. Ako bog da 2042 i presheva .

  13. Ми Срби не треба да се плашимо док користимо ћирилицу у српском језику. Могу да нама окупирају било коју тереторију али на њој се и даље разуме и прича и пише језиком и писмом Србије.

  14. Svet je postao jedno veoma ružno i izopačeno mesto. Kosovo je srce Srbije, ali izdajnika je mnogo u Srbiji.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.