Alkaraz eliminisan u Parizu, Đoković korak bliže novim rekordima

Ostavite komentar


  1. Ti „rekordi“ su mnogo bitni za Srbijicu. Prebogati, neškolovani skorojević od čijih rekorda i miliona ova država nema nikakve koristi.

  2. „Mali“ je dobar!
    Ali, nema šanse da dosegne ni Rafine, a kamoli Novakove visine!

  3. Nekada je tenis bio sport bogatasa samo su ustirkani belo obuceni igraci prebacivali elegantno lopticu preko mreze.Danas je to sport gladijatora sa drecavim majicama i obicno su to igraci iz siromasnih sredina.Najbolji tenis igraju na istoku.Ako indici krenu da igraju a manjkaju im prostori za terene sledecih 100god. bice prvaci.

  4. UBI ME PREJAKA REČ, UMREŠE SNOVIĐENJA… I puče reč kao bič, fijukom za sva vremena,
    Dok se još nečem nadah, dok bejah sav sa sobom.
    Sad sam niko i ništa – sam sebi svoja sena,
    Osušen bor na hridi pred vetrovitim dobom…

    Momka su mediji, a verovatno i najbliža okolina, neosnovno i prerano indoktrinirali i nadrkali mu samopouzdanje iznad njegovih trenutno realnih mogućnosti. Najgore od svega što je u takvim slučajevima sasvim dovoljan samo jedan „kvrc“(izgubljen gem ili set) da se optimizam u trenutku pretvori u malodušnost. Od vanserijskog tenisera koji je svojim talentom i verovatno ozbiljnim radom, sebe kandidovao da bude novi priključak postojećim legendama, moguće da dobijemo novog Vavrinku, Mareja ili del Potra recimo. Bljesne pa se za izvesno vreme opet ugasi. Šteta, zaista.

Ostavite komentar


Sport

Nikola Jokić treći put MVP u NBA ligi 8

Nikola Jokić treći put MVP u NBA ligi

Nikola Jokić, centar aktuelnog šampiona NBA lige Denver Nagetsa i treći put u poslednje četiri sezone postao je MVP lige. Sada ima isto titula najkorisnijeg igrača lige kao i Leri Bird i Medžik Džonson.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.