Almerija bira ponudu za Sadika, u igri i Viljareal 1EPA/ALAN MORICI

Veliko interesovanje za bivšeg prvotimca Partizana.

Fudbaler Almerije Umar Sadik neće pojačati Borusiju iz Dortmunda ovog leta, kao što se šuškalo neko vreme, ali Almerija ima dovoljno jakih ponuda za svog napadača.

Šta više, jedan od obaveštenijih evropskih sportskih novinara, kada su u pitanju transferi fudbalera, tvrdi da se u trku za potpis najkorisnijeg igrača poslednje Segunde uključio i Viljareal.

Ako ne pređe u redove polufinaliste poslednje Lige šampiona, Umar Sadik bi špansku Primeru mogao da igra kao centarfor Real Sosijedada ili Valensije, koji su od ranijne zainteresovani za Nigerijca.

Naravno, moguće je da završi i u nekoj od drugih Liga petice, a jedino izvesno je da novu sezonu neće početi u klubu, u kom je za dve sezone dao 41 gol, što je potvrdila i uprava Almerije.

Klub za bivšeg špica Rome, Specije, Torina, Bolonje, Peruđe, Brede i Glazgov Rendžersa traži oko 30.000.000 miliona evra obeštećenja.

Dvadesetpetpgodišnji fudbaler, visok skoro dva metra, igrao je u Partizanu 2019. i 2020. godine. U prvoj je dao 18 a u drugoj 16 pogodaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari