Atak na tenis ili osveta Novaku: Radmilo Armenulić i Bogdan Obradović o odluci da Đoković ne bude ni među nominovanima za ATP nagradu

Ostavite komentar


  1. Kakva ostrascena rasprava! Pa ko redovno glasno psuje na terenu? Ko urla na svoj tim? Ko urla i na gledaoce (bez obzira na cesto nesportsko navijanje istih)? Ko lomi rekete?
    Ljudi, ne mesajmo stvari. Djokovic je najveci teniser svih vremena, ja mu se divim i postujem ono sto je napravio i pravi u sportu, ali nagrada za fer plej? Zaista?

  2. Nije ni zasluzio , pogodio je lopticom onu zenu , polunamerno. No ,opet , izgleda da je Navratilova pomesala saginjanje sa dzentlmenstvom. Rafa i Rodzer ne rade nista osim sto cute , uzimaju novce i ne talasaju.

  3. Od gospodina Armenulić a očekivao sam više objektivnosti, a mnogo manje lokal patriotizma. Toga ovde ima i previše među kojekakvim ,,majstorima,,

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.